Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 18:51

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος στην Κοζάνη στα εγκαίνια του νέου εργοστασίου απορριμμάτων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, θα πραγματοποιήσει το επόμενο τριήμερο περιοδεία στις πόλεις της Κοζάνης της Καβάλας και της Θεσσαλονίκης.

Αύριο, Τετάρτη 05/07 και ώρα 12:00, ο Σωκράτης Φάμελλος θα βρίσκεται στην Κοζάνη, όπου θα παραβρεθεί στην τελετή εγκαινίων της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ), η οποία υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου "Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Συντήρηση και Λειτουργία Υποδομών του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΔΣΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με ΣΔΙΤ, στην περιοχή Παλιό Ορυχείο ΔΕΗ.
Λίγο αργότερα, στις 15:00, θα απευθύνει εισηγητικό χαιρετισμό στην Ημερίδα που συνδιοργανώνουν τα Υπουργεία Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομίας και Ανάπτυξης, με θέμα τον συντονισμό για την επίσπευση υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων ΠΕΣΔΑ Δυτικής Μακεδονίας. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης (Κοβεντάρειο Κτήριο, Μούκα 1-7, Κοζάνη).

Στη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του ο Αν. ΥΠΕΝ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με τοπικούς φορείς για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 18:56