Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 17:50

Απάντηση Σέλτσα στις δηλώσεις του Αντωνιάδη: Θεσμικό ατόπημα οι απαγορευτικές αναφορές του για τον πρωθυπουργό

 Απάντηση Βουλευτή κ. Σέλτσα Κωνσταντίνου στις δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη

Αποτελεί μέγιστο θεσμικό ατόπημα για τον κ. Αντωνιάδη η ανακοίνωσή

του ότι ο Πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή μας. Σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα κανείς δεν μπορεί να απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κινείται ελεύθερα. Ειδικά για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή, ουδέποτε υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου, τον ΣΥΡΙΖΑ ή εμένα τον ίδιο ότι θα πραγματοποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν είστε σε θέση κ. Αντωνιάδη να απαγορεύσετε σε κανέναν –πόσο μάλλον στον Πρωθυπουργό- να επισκεφτεί την περιοχή μας, όποτε το θελήσει. Τέτοιες απαγορεύσεις παραπέμπουν σε ακροδεξιές πρακτικές του παρελθόντος, τις οποίες ο λαός έχει καταδικάσει.

Ως προς το θέμα της υψηλής ανεργίας, για το οποίο με κατηγορείτε, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε την αλήθεια στους πολίτες για το πώς και πότε διογκώθηκε αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της διακυβέρνησης των προηγούμενων δεκαετιών που κατέστρεψαν τον τόπο. Εσείς ο ίδιος έχετε πολύ μεγάλο μερίδιο αυτής της ευθύνης. Διατελέσατε επί χρόνια νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος και διαχειριστήκατε την τύχη της περιοχής μας. Τα αποτελέσματα είναι, δυστυχώς, γνωστά. Η υψηλή ανεργία είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Γίνονται σημαντικές προσπάθειες για την αντιμετώπισή της και τις γνωρίζετε καλά. Μην τις αποκρύπτετε σκοπίμως.

Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει επιτέλους η κινδυνολογία και να σεβαστούμε τις προσπάθειες της χώρας και κυρίως των πολιτών να σταθούν στα πόδια τους. Οφείλετε να σταματήσετε να αναπαράγετε την ακροδεξιά ατζέντα της παράταξής σας, που μόνο να διχάσει επιδιώκει και όχι να ενώσει, και κυρίως να μας απαντήσετε τι σκοπεύετε να κάνετε αν ποτέ έρθει το κόμμα σας στην εξουσία.

Θα απαγορεύσετε στους Φλωρινιώτες να τραγουδούν και να χορεύουν στα πανηγύρια τους, όπως απαγορεύσατε στον Πρωθυπουργό να επισκεφτεί την περιοχή;

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 17:55