Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 09:19

Επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη στο Παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαϊδα

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης επισκέφτηκε το παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Εκεί συναντήθηκε με το Διοικητή

της Σχολής Πύραρχο κ. Ανδρέα Παπαζαχαρία και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν τη εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Το νέο ακαδημαϊκό έτος αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, και στη Πυροσβεστική Σχολή θα φοιτήσουν 93 δευτεροετείς σπουδαστές, καθώς και 30 δόκιμοι Πυροσβέστες, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις ως επιτυχόντες παλαιότερων διαγωνισμών. Μετά τα Χριστούγεννα στη Σχολή θα φοιτήσουν και 98 πρωτοετείς σπουδαστές, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τη βασική τους εκπαίδευση, σε κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων του στρατού. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος η βάση της σχολής αυξήθηκε κατά 149 μόρια σε σύγκριση με πέρυσι.

Ο κ. Ντζιμάνης ξεναγήθηκε στους χώρους της σχολής και διαπίστωσε την πρόοδο των έργων υποδομής, (περίφραξη χώρου), των οποίων η Α’ φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Επίσης ξεναγήθηκε στο εστιατόριο της Σχολής, που για τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει με την πρόσληψη ειδικού προσωπικού, (4 μάγειρες). Κατά την έξοδο του ευχήθηκε σε όλους Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά και τους ευχαρίστησε για την άοκνη προσφορά τους στην προστασία των ελλήνων πολιτών.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 09:21