Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 20:15

Ο Γιώργος Μαυρωτάς (Ποτάμι) ήταν ο εισηγητής που αναμφισβήτητα κέρδισε την ουσία και τις εντυπώσεις στην συζήτηση για την ταυτότητα φύλου (βιντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο κ. Μαυρωτάς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε πως το Ποτάμι δέχθηκε «συστάσεις» προκειμένου να αλλάξει τη στάση του σχετικά με το άρθρο 3 του νομοσχεδίου

για την ταυτότητα φύλου και να το καταψηφίσει, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ζήτημα σχετικά με τη δεδηλωμένη και να πέσει η κυβέρνηση. Χαρακτηρίζει μάλιστα το άρθρο 3 ως τον πυρήνα του νομοσχεδίου, την σπονδυλική του στήλη.

«Και επειδή γίναμε δέκτες κάποιων συστάσεων, γενικά, να μην ψηφίσουμε είτε άρθρα είτε όλο το νομοσχέδιο για να - εντός εισαγωγικών - πέσει η κυβέρνηση, δεν πέφτουν έτσι οι κυβερνήσεις, δε χάνεται έτσι η δεδηλωμένη, άμα δεν ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο. Θέλει πρόταση μομφής, κάτι το οποίο, πιστεύουμε ότι, ουσιαστικά, συσπειρώνει τη συμπολίτευση. Το να παραβιάσουμε τις αρχές μας και τις αξίες μας για μία τρύπα στο νερό, ουσιαστικά, δε θα το κάνουμε», είπε ο Γιώργος Μαυρωτάς.

«Έχουμε αρχές που είναι  αταλάντευτα προοδευτικές ανθρωποκεντρικές, δεν είναι ψηφοθηρικές» είπε κλείνοντας την ομιλία του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 20:20

Πολυμέσα