Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 10:43

Συνάντηση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γ. Ντζιμάνη με αντιπροσωπία της Ομάδας Φιλίας Καζακστάν – Ελλάδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος, ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας- Καζακστάν, συμμετείχε στην εθιμοτυπική συνάντηση της Ομάδας

με την αντιπροσωπεία της αντίστοιχης Κοινοβουλευτικής Ομάδας Καζακστάν- Ελλάδας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Tasbulatov και Konurov, που έγινε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρέσβης του Καζακστάν στην Ελλάδα κ. Volkov.

Η συνάντηση ήταν σε πολύ θερμό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η εκατέρωθεν πρόθεση για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, και σε επίπεδο Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δυο χωρών, και διερευνήθηκαν οι τρόποι ενίσχυσης των διμερών σχέσεων σε τομείς όπως οι επενδύσεις, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, θέματα τεχνολογίας, θέματα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας- Καζακστάν, θέματα Ελλήνων που προέρχονται από το Καζακστάν, και Ελλήνων που ζουν στο Καζακστάν, θέματα περιφερειακής ασφάλειας και ειρήνης αλλά και θέματα υποστήριξης ένταξης του Καζακστάν σε διεθνείς οργανισμούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 10:46