Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 19:00

«Συγγνώμη» από τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές

«Συγγνώμη» από τέως βουλευτές και ευρωβουλευτέςΜε τη διαπίστωση ότι η γενιά της μεταπολίτευσης «συνέτριψε τα όνειρα της νέας γενιάς», ο πρόεδρος της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών Κωνσταντίνος Πυλαρινός εξέδωσε δημόσια ανακοίνωση «συγγνώμης».
«Εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί φτάσαμε εδώ. Άλλα ήταν τα οράματά μας, οι αγώνες μας και οι ελπίδες μας και αλλού

 

καταλήξαμε, συντρίβοντας τη ζωή και τις ελπίδες των νέων αυτού του τόπου. Ζητούμε, για ό,τι αρνητικό και λαθεμένο κάναμε, συγνώμη. Πιστέψτε, οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές κατανοούν τη δοκιμασία του Λαού και ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, πάντως, σπεύδει να προσθέσει: «Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν σας πρόδωσε. Εμείς οι άνθρωποι, οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας, ίσως, σας προδώσαμε», και συμπληρώνει: «Μέσα στις χιλιάδες λέξεις δικαιολογημένης οργής ακούστε πρόσθετα και κάποιες λέξεις αντικειμενικής αλήθειας: Μην πετροβολάτε τους δημοσιογράφους. Η πλειοψηφία τους πολλές φορές υπέδειξε και μας φώτισε και εμείς τους αγνοήσαμε.

Μην αποδοκιμάζετε τους Έλληνες αστυνομικούς. Είναι ένστολα παιδιά του λαού και εκτελούν το συνταγματικό τους καθήκον. Μην απαξιώνετε τη Δικαιοσύνη, είναι η μόνη ασπίδα προστασίας από τις αυθαιρεσίες της Πολιτείας».

«Δεν τρέμουν τα πόδια μας, η συνείδησή μας τρέμει...», καταλήγει η ανακοίνωση η οποία διαβάστηκε και στην πλατεία Συντάγματος, την περασμένη Κυριακή.

Της ανακοίνωσης προηγήθηκαν ερωτήματα τα οποία φέρονται να διατυπώθηκαν το τελευταίο διάστημα προς την Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών όπως: «Εσείς ως Ένωση πότε θα πάρετε θέση για τα όσα συμβαίνουν και για τη δοκιμασία του λαού;» ή «Με λύπη μας βλέπουμε ότι τρέμουν τα πόδια σας να βγείτε δημόσια να τοποθετηθείτε. Μόνο τα αναδρομικά σας ενδιαφέρουν;».

 

 

πηγή: tvxs.gr


Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 23:04