Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 21:47

Εσωκυβερνητικά πυρά απο Τελιγιορίδου για τη μείωση του επιδόματος θέρμανσης

Για «άδικο» μέτρο που «αποτελεί σκιά» έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, ζητώντας την επανεξέταση του από την κυβέρνηση.
 Εσωκομματικά πυρά που αποδομούν την κυβερνητική ρητορική «άμυνας» περί «κοινωνικού προϋπολογισμού» για το 2018,

δέχτηκε σήμερα η κυβέρνηση, με αιχμή το ψαλίδισμα κατά 50% του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου χαρακτήρισε το μέτρο «άδικο» που «αποτελεί σκιά» και κάλεσε το οικονομικό επιτελείο να προχωρήσει στην επανεξέτασή του έως την ψήφιση του Προϋπολογισμού στις 19 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει η ίδια εάν δεν υπάρξει αλλαγή.

«Αποτελεί σκιά η μείωση του επιδόματος θέρμανσης για ορεινές περιοχές. Δεν είναι μόνο πρακτικό το πρόβλημα γιατί έχουν δύσκολο χειμώνα. Είναι και βαθιά πολιτικό γιατί στέλνει λάθος μήνυμα στους πολίτες που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους» είπε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που εκλέγεται στην Καστοριά.

«Ζητώ από την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την άδικη απόφαση και να αυξήσει το επίδομα για την πρώτη ζώνη που αντιμετωπίζει τις δύσκολες συνθήκες. Πιστεύω ότι θα εισακουστεί η πρόταση μου έως το τέλος της συζήτησης. Είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη, προσέθεσε.

Πηγή: http://www.skai.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 21:51