Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 21:12

Με επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τα συστημικά ΜΜΕ άνοιξε την ομιλία του στην βουλή ο βουλευτής Γιαννης Θεοφύλακτος!

"Τι είν' η πατρίδα μας; μην είν' το ΣΚΑΪ; " αναρωτήθηκε -ειρωνικά- ο βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Θεοφύλακτος,
ξεκινώντας την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για το επιτυχές κλείσιμο της γ΄ αξιολόγησης, 
εξηγώντας ότι άλλα λέει το ΣΚΑΪ και τα συστημικά ΜΜΕ και άλλα λέει το πολυνομοσχέδιο.
 
Ο Γιάννης Θεοφύλακτος ανέλυσε το ισχύον πλαίσιο που αφορά τους δανειολήπτες, τονίζοντας ότι με το πολυνομοσχέδιο δεν αλλάζει τίποτε στην ουσία, παρά μόνο η διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης γίνεται ηλεκτρονική.
 
Εξακολουθούν να ισχύουν:
- ο ν. Κατσέλη/Σταθάκη για την προστασία της λαϊκής κατοικίας (ακόμη και οι κατοικίες στην "Εκάλη και το Ψυχικό", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοφύλακτος, είχαν 2 μήνες προθεσμία να καταθέσουν Αίτηση στο ν. Κατσέλη),
- ο νόμος για τον εξωδικαστικό μηχανισμό που προστατεύει τους εμπόρους για πρώτη φορά  και
- η συμφωνία με τις τράπεζες για αναστολή πλειστηριασμών για ακίνητα αξίας έως 300.000 ευρώ.
 
Ο κ. Θεοφύλακτος θεώρησε υποκριτικό το ενδιαφέρον  ΝΔ - ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες, καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ:
α. οδήγησαν τον κόσμο στον υπερ-δανεισμό  και
β. κατόπιν τους έκοψαν μισθούς και συντάξεις και τους οδήγησαν στην υπερ-χρέωση.
 
Για τον απλό κόσμο και για τη λαϊκή κατοικία, εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφερόμαστε και δεν θα τους αφήσουμε. Όχι όμως για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές, είπε ο κ. Θεοφύλακτος, τονίζοντας με νόημα πως "δύο από τους στρατηγικούς κακοπληρωτές βρίσκονται εδώ μέσα και είναι η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ"!
 
Ο βουλευτής κ. Θεοφύλακτος εξήρε την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου στην Ελλάδα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη διατήρηση του Κτηματολογικού Γραφείου στην Πτολεμαΐδα -ουσιαστικά ευχαρίστησε τον Υπουργό για την καλή συνεργασία που είχαν στο ζήτημα αυτό, δεχόμενοι τελικώς το αίτημα του Δήμου Εορδαίας και του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης.
 
"Τον Αύγουστο του 2018 βγαίνουμε από τα Μνημόνια, όμως θα μείνει ένα μνημόνιο", ανέφερε κλείνοντας ο κ. Θεοφύλακτος: "Και αυτό θα είναι το μνημόνιο στο οποίο θα βάλει ο ελληνικός λαός τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, δίδοντάς τους την ψήφο με το σταγονόμετρο και απαιτώντας συνεχώς θυσίες"!
το γραφείου του βουλευτή Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννη Θεοφύλακτου
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 21:20