Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 13:22

Κουκουλόπουλος: «Χρειαζόμαστε καθαρούς στόχους».

koukoulopoulos1
«Χρειαζόμαστε καθαρούς στόχους για να μπορέσουμε να πετύχουμε και να βγούμε απ΄ τη σημερινή κρίση». Αυτό τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην τοποθέτηση του ο κ. Κουκουλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι ..

.επιτέλους και μετά από 18 μήνες κατεβαίνει « το σήριαλ του τρόμου που αναφέρεται στο χρέος και το έλλειμμα και επιβάλλεται να ανέβει το σήριαλ που μιλά για ελπίδα, ανάπτυξη και προοπτική. Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό είναι που ζητάνε και οι πολίτες οι οποίοι τις τελευταίες μέρες κατεβαίνουν στις πλατείες και τους δρόμους».

Ο βουλευτής υπογράμμισε πως μπορούμε να φτάσουμε νωρίτερα στον επιθυμητό στόχο της ανάκαμψης της χώρας, εάν και εφόσον προχωρήσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα σε ορισμένους τομείς, όπως είναι:

Η πάταξη της φοροδιαφυγής

Η εξοικονόμηση δαπανών στον τομέα της υγείας, όπου σύμφωνα με την αποτίμηση ακόμα και διεθνών οργανισμών το καθεστώς της κλεπτοκρατίας που επικρατεί σήμερα μας κοστίζει περί τα 9 δις ευρώ ετησίως

Ο νέος και σύγχρονος σχεδιασμός στον ενεργειακό τομέα, ο οποίος μπορεί να μας οδηγήσει σε επενδύσεις που μπορεί να φτάσουν και τα 20 δις ευρώ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και διασφαλίζοντας την ενεργειακή μας επάρκεια.

«Έχω κατ΄ επανάληψη καταθέσει τις τρεις αυτές προτάσεις», τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, «και θα μπορούσαν, ενδεχομένως , να κατατεθούν και άλλες. Είμαι όμως απόλυτα πεπεισμένος πως αν προχωρήσουμε σ΄ αυτές έχοντας ξεκαθαρίσει απολύτως τους στόχους μας με την πρέπουσα αποφασιστικότητα, θα καταφέρουμε πιο σύντομα να πετύχουμε την πολυπόθητη προσαρμογή. Σε κάθε περίπτωση, πριν την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, πρέπει να υπάρξουν σοβαρές δεσμεύσεις για προώθηση τέτοιων επιλογών που θα επιτρέπουν την τροποποίηση του. Διαφορετικά, θα οδηγήσει στην κατάρρευση των μεσοστρωμάτων της κοινωνίας μας και μάλιστα αυτών που έχουν εμφανή εισοδήματα. Με την πρωτοβουλία που αναλάβαμε πρόσφατα οι 16 βουλευτές, καταφέραμε να ξεκινήσει ο διάλογος που ζητούσαμε, ο οποίος συνεχίζεται φυσικά και μια σειρά από ζητήματα είναι πλέον ανοικτά...».

Για να ακουσετε την συνέντευξη πατήστε εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 13:58