Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 07:47

Παραιτήθηκε και ο Παπαδημητρίου μετά την Αντωνοπούλου. Ο Α Τσίπρας έκανε αποδεκτή την παραίτηση

Ο υπουργός Δ Παπαδημητρίου κατά την καλοκαιρινή επισκεψή του στην νεα μοναδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα Ο υπουργός Δ Παπαδημητρίου κατά την καλοκαιρινή επισκεψή του στην νεα μοναδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου, υπέβαλε την παραίτησή του από υπουργός Οικονομίας και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Οι πληροφορίες της ΕΦ.ΣΥΝ. αναφέρουν ότι αμφότερες οι παραιτήσεις υπεβλήθησαν για λόγους ευθιξίας έπειτα από το θέμα που προέκυψε με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η  πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον κ. Παπαδημητρίου για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο πεδίο των επενδύσεων.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ ο οποίος επικοινώνησε με την πλευρά του υπουργού, επιβεβαιώνοντας την είδηση, η παραίτηση έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν μια συνάντηση μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τρίπολη, ο οπου θα βρεθεί στις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.



Πηγή: iefimerida.gr 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 07:56