Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 09:45

Επίσκεψη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας του Γιάννη Θεοφύλακτου

Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018, ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), Γιάννης Θεοφύλακτος.

         Ο κ. Θεοφύλακτος ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χιωτίδη και την υποδιοικήτρια, κα Βαρδάκα για την σημαντική αύξηση θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού την τελευταία διετία, γεγονός που συνετέλεσε τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση 100 χιλιάδων περίπου περιστατικών ετησίως. Επίσης εξετέθησαν στον κ. Θεοφύλακτο αρκετές πηγές σημαντικής εξοικονόμησης στον ετήσιο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου.

         Κατόπιν, ο κ. Θεοφύλακτος περιηγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Νέας Πτέρυγας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου (Ογκολογικό, Χειρουργικό, Αιμοληψία κτλ) από τον Διοικητή και την υποδιοικήτρια, καθώς και από τον κ. Περικλή Κοσμολιάπτση (Δντή Τεχν. Υπηρεσίας), τον κ. Δημήτρη Κυφωνίδη (Δντή Ιατρικής Υπηρεσίας), τον κ. Χρήστο Κατσίνα (Τομεάρχη Παθολογικής), τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο (Πρόεδρο Εργαζομένων) και την κα Τσαμπαρλή (Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας).

         Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις αφήνουν οι χώροι του ΤΕΙ Μαιευτικής και οι άρτιες εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού σταθμού.

         «Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της νέας πτέρυγας καθιστούν το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο το στολίδι της Εορδαίας και της Δ. Μακεδονίας», δήλωσε ο Βουλευτής κ. Θεοφύλακτος. «Για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο έχουν γίνει ήδη πολλές θετικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα που βελτίωσαν τις παρεχόμενες ιατρικές και νοσηλετικές υπηρεσίες. Χρέος όλων μας είναι να ενισχυθεί έτι περαιτέρω το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που θα συμπέσει και με τη λειτουργία των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων της νέας πτέρυγας».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 09:48