Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 23:19

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τεληγιορίδου και του κεντρικού στελέχους του κόμματος Θέμη Δημητρακόπουλου

Πολλές φορές έχουμε ασχοληθεί στον δημόσιο διάλογο με τις απόψεις του κ. Δηματρακόπουλου.

Κανείς δεν τον όρισε κομισάριο στην Καστοριά. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε από τις ιδεοληψίες του.

Πεντακόσια χρόνια στην Καστοριά και τη Σιάτιστα ασχολούμαστε με τη γουνοποιία και ποτέ δεν πήγαμε τα παιδιά μας σε σφαγεία γουνοφόρων ή παραγωγικών ζώων. Αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας του κυρίου Δημητρακόπουλου από τον οποίο δεν περιμένουμε μαθήματα για το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Η απάντηση του Θέμη Δημητρακόπουλου

ΠΕΡΙ ''ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ'' ΚΑΙ ''ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ'' ΕΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς από το να με αποδοκιμάσει ως ''ιδεοληπτικό'' η τοπική βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά.

Τα ψηφαλάκια είναι πάντα ψηφαλάκια, αριστερά ή δεξιά δεν κάνει διαφορά :)

Της επιστρέφω βέβαια τον χαρακτηρισμό, γιατί ποιος/α είναι ιδεολητπικός/ή στην υπόθεση της γούνας, εν έτει 2018, το αποδεικνύουν τα γεγονότα, η οικονομική και ηθική παρακμή του γουνεμπορίου (πρόσφατη είναι η απόφαση μεγάλων οίκων μόδας να μην ξαναβάλουν τη γούνα στο ρεπερτόριό τους) και η παγκόσμια κατακραυγή των προοδευτικών πολιτών όπου γης ενάντια στο απεχθές αυτό εμπόριο.

Ιδεοληψία είναι η επιμονή στη μονοκαλλιέργεια της γούνας στην Καστοριά –με τα γνωστά αποτελέσματα της υψηλότατης ανεργίας, ιδίως των νέων– και η άρνηση αλλαγής και προσαρμογής σε ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό, βιώσιμο και αειφόρο παραγωγικό μοντέλο.

Α, και κάτι ακόμη:

Κομισάριος και κομματόσκυλο δεν υπήρξα ποτέ.

Και δεν χρειάζομαι την άδεια της, και κτηνιάτρου, κ. Τελιγιορίδου, ούτε και κανενός άλλου, όσο υψηλά και αν ίσταται, για να πω δημόσια τη γνώμη μου για την αθλιότητα που συνιστά, στην εποχή μας, το γουνεμπόριο στη χώρα μας.

Αυτές είναι οι αρχές μας.
Κι άλλες, λυπούμεθα, αλλά δεν έχουμε :)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 23:27