Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 08:49

Πολυμελές κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής την Μαρία Σπυράκη θα περιοδεύσει την Κυριακή στο Λιγνιτικό κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Με σοβαρότητα και ευθύνη, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαντά στη φαυλότητα και στις παλινωδίες των κυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έτσι όπως αποτυπώθηκαν στο Νομοσχέδιο
που έφεραν στη Βουλή και ψήφισαν για την «άνευ όρων» πώληση Σταθμών και Ορυχείων της ΔΕΗ σε Φλώρινα και Μεγαλόπολη, έχοντας ως μόνη σκέψη, τη διατήρηση στις κυβερνητικές τους καρέκλες!
Έχοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία επίσκεψης κλιμακίου Βουλευτών στο Ενεργειακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, για την Κυριακή 29 Απριλίου 2018. Ειδικότερα, στο πρόγραμμα που διαμορφώθηκε, το κλιμάκιο θα κινηθεί ως εξής:
·         Με επικεφαλή την κα Μαρία Σπυράκη, Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. και Ευρωβουλευτή, αντιπροσωπεία Βουλευτών και στελεχών του Κόμματος θα επισκεφθούν τον ΑΗΣ Καρδιάς(11:30πμ) και στη συνέχεια το Ορυχείο Πεδίου Καρδιάς (12:30μμ). Στη συνέχεια, θα συναντηθούν με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης (1:30μμ).
·         Με επικεφαλή τον κ. Σταύρο Καλαφάτη, Τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπεία Βουλευτών και στελεχών του Κόμματος θα επισκεφθούν το Εργοτάξιο Κατασκευής του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας 5 (12:30μμ), αφού προηγούμενα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Σ. Ζαμανίδη και παραστούν στους Πύργους Εορδαίας και στο Ετήσιο Μνημόσυνο Ολοκαυτώματος από τους Γερμανούς «Ναζί» (10:30πμ). Ακολούθως, στην Κοζάνη (1:30μμ) και ειδικότερα στα Γραφεία του Ε.Β.Ε. Κοζάνης, θα έχουν συζήτηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους αντίστοιχων Φορέων.
·         Με επικεφαλείς τους κ. Κώστα Σκρέκα, Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ., Βουλευτή Τρικάλων και κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κόμματος και Βουλευτή Καβάλας, αντιπροσωπεία Βουλευτών και στελεχών του Κόμματος θα επισκεφθούν τον ΑΗΣ Μελίτης (12:00), αφού νωρίτερα (11:00πμ) θα συναντηθούν με τον κ. Ι. Βοσκόπουλο, Δήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. [Περιφερειακής Ένωσης Δήμων] Δυτικής Μακεδονίας.
·         Με επικεφαλείς τους κ. Κώστα Κατσαφάδο, Αναπληρωτή Τομεάρχη Περιβάλλοντος & Ενέργειας της Ν.Δ., Βουλευτή Α’ Πειραιά και κ. Χρήστο Μπουκώρο, Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών του Κόμματος και Βουλευτή Μαγνησίας, θα επισκεφθούν τον ΑΗΣ Αμυνταίου (12:00).
·         Με την ολοκλήρωση των προαναφερόμενων επισκέψεων και στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης (3:00μμ), από τα μέλη του κλιμακίου Βουλευτών θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
 
Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, να συμμετάσχουν ενεργά στις εν λόγω περιοδείες, μιας και ως βασικούς στόχους έχουν την ανάδειξη και προβολή των θέσεων του Κόμματος τόσο για τη ΔΕΗ, όσο και γενικότερα για την ενεργειακή πολιτική της Χώρας.
 
 
Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
 
Παντελής Καρακασίδη
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 08:55