Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 19:07

Ο Θέμης Μουμουλίδης προαναγγέλλει την ίδρυση του καλλιτεχνικού σχολείου στην Κοζάνη - τις επόμενες ημέρες δημοσιεύεται ΦΕΚ

Θέμης Μουμουλίδης: «To καλλιτεχνικό σχολείο Κοζάνης είναι γεγονός. Πρόκειται για μια σημαντική κατάκτηση της περιοχής».

Μετά την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, η Κοζάνη αποκτά το δικό της Καλλιτεχνικό Σχολείο. Γίνεται η τρίτη πόλη στην ελληνική περιφέρεια που κερδίζει ένα ακόμη σημαντικό εκπαιδευτικό «εργαλείο».

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, υπέγραψε την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης και τις επόμενες μέρες αναμένεται η έκδοση ΦΕΚ.

Έτσι από τη νέα χρονιά ένας σημαντικός αριθμός μαθητών θα έχει την δυνατότητα πρόσβασης στην ιδιαίτερη εμπειρία ενός καλλιτεχνικού σχολείου.

Η Π.Ε. Κοζάνης διαθέτει πλέον δύο σημαντικά Μουσικά Σχολεία και ένα Καλλιτεχνικό και αποκτά σημαντικό πανελλαδικό προβάδισμα στην λειτουργία Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Η κυβέρνηση συνομιλεί με τις τοπικές κοινωνίες και επιχειρεί στο πλαίσιο της δίκαιης ανάπτυξης να ενθαρρύνει και να συμβάλλει στην ιδιαίτερη ανάπτυξη κάθε περιοχής.

Η επένδυση και η πίστη στην βελτίωση και ανάπτυξη σε υψηλό επίπεδο, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης μπορεί να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης της περιοχής μας.

Ακολουθεί η ολοκλήρωση του διαλόγου για την επόμενη μέρα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου η αναβάθμισή του θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο αναβάθμισης και του συνολικού εκπαιδευτικού χάρτη της περιοχής.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 19:12