Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 10:57

Νέο «όχι» Αθανασιάδη στο μεσοπρόθεσμο


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. ΑθανασιάδηςΤην πρόθεσή του να καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα επανέλαβε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέξανδρος Αθανασιάδης μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Πρώτη Γραμμή».

Όπως είχε προαναγγείλει ο βουλευτής και με συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία στις 12 Ιουνίου, αν δεν αλλάξει

η διάταξη του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την πώληση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ, δεν πρόκειται να το υπερψηφίσει. Με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα έχουμε black out στην ανάπτυξη, άμεση αύξηση των τιμολογίων και ενεργειακή εξάρτηση της χώρας από εισαγόμενα καύσιμα, υποστηρίζει.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην «Κ.Ε», το μεσοπρόθεσμο είναι ένα σχέδιο το οποίο μας προτείνουν και προσπαθούν να μας επιβάλουν οι δανειστές μας ενώ όπως ανέφερε κατά την σημερινή του τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «σε πάρα πολλά σημεία δεν διαφωνώ με την κυβέρνηση, αλλά εμμένω στην άποψή μου ότι κάποιες ΔΕΚΟ δεν πρέπει να πωληθούν» τόνισε αναφερόμενος τόσο στη ΔΕΗ όσο και στις ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ. Όπως είχε τονίσει και στη συνέντευξή του στην «Κ.Ε.» πριν λίγες μέρες, αναφερόμενος στην έξοδο της χώρας από τη κρίση, «πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους, κάτω από το βάρος του δανεισμού και των αποκρατικοποιήσεων – εξπρές».

 

πηγη: enet.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 11:01