Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 13:38

Μητσοτάκης: Όσο η κυβέρνηση επενδύει στο διχασμό, τόσο θα μιλάω για την επόμενη μέρα

του Σπύρου Κουταβα

Την πρόθεση της ΝΔ να προωθήσει μια γενναία ασφαλιστική και φορολογική πολιτική για τους αγρότες και κτηνοτρόφους στον πρωτογενή τομέα ανακοίνωσε ο αρχηγός της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

μιλώντας στην Δεσκάτη Γρεβενών σε συγκέντρωση αγροτών κα πολιτών κατά την διάρκεια περιοδείας του στην περιοχή. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε ότι ως κυβέρνηση θα προχωρήσει στην καθιέρωση  φορολογικού συντελεστή 9% μέχρι εισοδήματα 10. 000 και προανήγγειλε την δημιουργία ενός νέου ασφαλιστικού συστήματος που θα αναλύσει λεπτομερώς κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην ΔΕΘ. Όπως ανέφερε « η ασφαλιστική επιβάρυνση είναι τέτοια που δημιουργεί αντικίνητρο  στην εργασία για και για την την ΝΔ μια γενναία φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση αποτελεί τον πυλώνα της οικονομικής πολιτικής.

Για τα μειονεκτήματα της ελληνικής περιφέρειας ο κ Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες αξίζουν ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες να κάνουν την ζωή τους όπου και εάν  βρίσκονται είτε στα αστικά κέντρα είτε στις κωμοπόλεις της χώρας.  Όπως πρέπει να έχουμε ένα σχέδιο για την νησιωτική περιοχή άλλο τόσο πρέπει να έχουμε σχέδιο για τις ορεινές περιοχές και τους ορεινούς δήμους της χώρας  όπως εδώ στην Δεσκάτης τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ώστε τα προϊόντα που παράγονται να βρίσκονται στα ράφια ακόμη στο εξωτερικό.

Απαντώντας στην έκκληση του Δημάρχου Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιου ότι οι κτηνοτρόφοι πληρώνονται την χαμηλότερη τιμή της τελευταίας 15ετιας στο γάλα ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι το πρόβλημα μες τις τιμές του γάλακτος από τος παράνομες ελληνοποιήσεις που γίνονται αθρόα θα σταματήσει να υπάρχει. θα σταματήσουμε τις παράνομες ελληνοποιησεις που δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό κα πιέζουν αφόρητα την ελληνική γαλακτοπαραγωγή και τις τιμές των παραγωγών μας»

Το μήνυμα μου μέχρι τις εκλογές οπότε γίνου αυτές είναι εθνικής αισιοδοξίας κα αυτοπεποίθησης στο κάθε ένα από εσάς.  Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε είμαστε εδώ για να ενώσουμε όσο η κυβέρνηση επενδύει στον διχασμό άλλο τόσο εμείς θα επενδύουμε στην ενότητα και την αισιοδοξία για το αύριο.

Τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την σιγουριά που νοιώθει ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες θα εμπιστευθούν την ΝΔ ώστε  να οδηγήσουμε την χώρα σε ασφαλές λιμάνι. Και κλείνοντας την σύντομη ομιλία του τόνισε ότι  αξίζουμε περισσότερα ως χώρα και σας ζητώ να μας δώσετε της δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 13:41