Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 09:05

Συνάντηση Τελιγιορίδου με τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη

 Στη συνάντηση που έγινε σε φιλικό κλίμα, καθώς υπάρχει αμφότερη εκτίμηση και από τις δυο πλευρές, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,

όπως η υλοποίηση εγγειοβελτιωτικών, αρδευτικών και μια σειρά ακόμη έργων. Επίσης στην ατζέντα των συζητήσεων δεν έλειψαν και τα θέματα που αφορούν γενικότερα τον αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα προβλήματα που βιώνει η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η κ. Τελιγιορίδου υποσχέθηκε το αμέσως επόμενο διάστημα να επισκεφτεί την Περιφέρεια και να συμμετάσχει σε σύσκεψη με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, για τη δρομολόγηση των έργων που χρειάζονται.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης η Υφυπουργός, δίνει ιδιαίτερη βαρύτατα στην εξεύρεση επίλυσης των ζητημάτων της περιοχής .

Επιπλέον επιδιώκει να σταθεί αρωγός στα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό χώρο της Δυτικής Μακεδονίας, ο οποίος αποτελεί την κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη της .

Γραφείο Τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 09:09