Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 11:55

Ίδρυση γραφείου ΕΦΕΤ στην Κοζάνη ανακοίνωσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων  της να δημιουργηθεί γραφείο ΕΦΕΤ στην Δυτική Μακεδονία

δημοσιοποίησε κατά την διάρκεια ευρείας σύσκεψης με τον περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, τους τέσσερις αντιπεριφερειάρχες, τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ και του ΕΛΓΑ, η αρμόδια υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το επόμενο διάστημα ο ΕΦΕΤ αναμένεται να εντάξει το συγκεκριμένο γραφείο ελέγχου  στο πεδίο δράσης του και να ανακοινώσει την διαδικασία στελέχωσής του από ειδικούς επιστήμονες. Όπως ανέφερε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ το συγκεκριμένο γραφείο «θα στελεχωθεί από τέσσερις ειδικούς επιστήμονες επί των Τροφίμων» που θα αναλάβουν  να διεξάγουν εγκεκριμένους ελέγχους και στους τέσσερις νομούς της δυτικής Μακεδονίας, «με στόχο τον αποτελεσματικότερο έλεγχο των τροφίμων στην περιοχή». Σήμερα ο έλεγχος των τροφίμων στην δυτική Μακεδονία γίνεται από κλιμάκιο του ΕΦΕΤ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Το γραφείο του ΕΦΕΤ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και σύμφωνα με τον σχεδιασμό αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος Δεκεμβρίου 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 12:08