Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 10:27

Κοτζιάς: Δεν μου κάνει για περιφερειάρχης ο Καρυπίδης, ψήφισε κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών"

Την αντίδρασή του στο να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Θεόδωρο Καρυπίδη εξέφρασε στην συνέντευξή του στο Ηράκλειο της Κρήτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στο τι εννοεί με τις αναφορές του στο «εμείς», έδωσε ένα αυτοδιοικητικό παράδειγμα. Συγκεκριμένα είπε:

“Πριν από περίπου 4 χρόνια, στηρίξαμε ως Κίνηση Πράττω, τον Θοδωρή Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία για υποψήφιο Περιφερειάρχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον υποστήριξε. Τώρα εμείς δεν τον υποστηρίζουμε αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηρίζει!

Αναρωτιέστε γιατί δεν τον υποστηρίζουμε εμείς; Διότι τάχθηκε και ψήφισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Να ξεκαθαρίσουμε, ή κάποιος πιστεύει στη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Για δήμαρχος ο κ. Καρυπίδης θα μπορούσε να μου κάνει, για δημοτικός σύμβουλος θα μπορούσε να κάνει, για φίλος για την ταβέρνα θα μπορούσε να κάνει, αλλά για Περιφερειάρχη που θα είναι ακριβώς κάτω από τη FYROM, και να λέει ότι είναι προδοτική η συμφωνία, εγώ δεν τον θέλω!

Καταλάβατε λοιπόν τι είναι το «εμείς»; Το «εμείς» είναι η πολιτική μας, όχι τα πρόσωπα”, πρόσθεσε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 10:50