Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 21:09

Απάντηση Ντζιμάνη σε Κασαπίδη: "οι θεομπαίχτες που από την μια μεριά κάνουν μακριούς σταυρούς και μετάνοιες για τους ψήφους και απο την άλλη έχουν λόγο μισαλλοδοξίας, και εθνικού διχασμού"

Με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις και δημοσιεύσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη της Νέας δημοκρατίας για τη Δυτική Μακεδονία, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Καλό είναι να διαβάσει λίγο παραπάνω ιστορία και να ξεφύγει από την κομματική γνωστική περιχαράκωση. Του προτείνω εκτός από τον Ν. Μάρτη να διαβάσει και τον Μακεδόνα ιστορικό και καθηγητή του ΑΠΘ, Απόστολο Βακαλόπουλο, ο οποίος πήρε από την Ακαδημία Αθηνών το 1970 «Αριστείο Ιστορικών και Κοινωνικών Επιστημών», κάτι που απονεμήθηκε για πρώτη φορά, καθώς και το βραβείο Ζάππα και το διεθνές βραβείο Herder, για το ιστορικό του έργο.

Ο Βακαλόπουλος θεωρείται ο εθνικός μας ιστορικός για τη Μακεδονία.

Όσον αφορά τα κλούβια αυγά, θέλω να τονίσω ότι δεν μιλάμε για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Διότι κλούβια αυγά:

Είναι αυτοί που ανέχθηκαν το παραδικαστικό κύκλωμα, τη διαφθορά, τις μίζες, τα σκάνδαλα, την αδιαφάνεια και τη διαπλοκή.

Είναι αυτοί που κατέστρεψαν και απαξίωσαν την αγροτική παραγωγή, πούλησαν τη φέτα και έφεραν σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο.

Είναι οι θεομπαίχτες που από την μια μεριά κάνουν μακριούς σταυρούς και μετάνοιες (για το θεαθήναι τοις ανθρώποις) για λίγα ψηφαλάκια και από την άλλη εκφέρουν λόγο μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας και εθνικού διχασμού.

Είναι αυτοί που ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού παραπληροφορώντας τον, εκμεταλλευόμενοι το θυμικό του, την αγάπη του προς την πατρίδα και την αγωνία του και την ανησυχία του για τα εθνικά μας θέματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 21:15