Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 20:32

Το σχόλιο της υπουργού Όλγα Γεροβασίλη για το "προσκλητήριο" της ομάδας Εθνικιστών της Πτολεμαϊδας «Ποντάρουν και πάλι στην βία, τον φανατισμό και την φασιστική εκτροπή»

Την στάση της ομάδας Εθνικιστών "Πτολεμαίοι Μακεδόνες" από την Πτολεμαΐδας που με ανακοίνωσή τους καλούν τον κόσμο να συμμετάσχει σε συγκέντρωση στην  Σχολή Πυροσβεστικής

όπου  θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής των πτυχίων στους πρώτους απόφοιτους πυροσβέστες της σχολής αποδοκίμασε με σχόλιο της στο τουίτερ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.  

«Ακροδεξιοί κύκλοι καλούν σε συγκέντρωση ενόψει της παρουσίας μου στην Πτολεμαΐδα για την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών της σχολής», σημειώνει η κα Γεροβασίλη και το σχόλιό της καταλήγει λέγοντας ότι «Ποντάρουν και πάλι στην βία, τον φανατισμό και την φασιστική έκτροπή».

Στην ανακοίνωση τους η εθνικιστική ομάδα της Πτολεμαΐδας  αναφέρει ότι «στην ορκωμοσία  θα είναι παρούσα μια κυρία που δεν πιστεύει ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα» ενώ σε άλλο σημείο δηλώνουν ότι «θα είμαστε εκεί για να θυμίσουμε την προδοτική σας στάση» αναφερόμενοι στην συμφωνία των Πρεσπών.

Τελευταία συγκεκριμένη εθνικιστική ομάδα  διακινούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες – αφίσες  των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με το ερώτημα εάν θα προδώσουν την Μακεδονία.     

  

ΣΚ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 20:43