Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 19:45

Επιστολή Αυγενάκη στα μέλη της ΝΔ τους καλεί σε ετοιμότητα και εγρήγορση ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων

Αξιότιμα Μέλη της Ν.Δ.,

Βρισκόμαστε 67 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές του Μαΐου, που θα ανοίξουν το δρόμο για την πολιτική αλλαγή στη χώρα μας. Εκλογές στις οποίες ο Ελληνικός λαός θα βροντοφωνάξει

«ως εδώ» στην παρακμή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είναι επιτακτικό το διάστημα αυτό να κινητοποιηθούμε, έτσι ώστε οι εκλογικές μάχες του Μαΐου, να μας βρουν έτοιμους, και νικηφόρους. Σας καλώ να οπλιστείτε με δύναμη, αποφασιστικότητα και αφοσίωση και να μπείτε ενεργά στον αγώνα, τις δράσεις και τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές. Ο Πρόεδρός μας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ακούραστα περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, και βρίσκεται κοντά στους πολίτες της χώρας μας, όπως και πάρα πολλά στελέχη μας, μεταφέροντας τις θέσεις του προγράμματος μας και το μήνυμα αλλαγής που πρεσβεύουμε.

Σας ζητώ να ενισχύσετε με την παρουσία σας τα κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας που ήδη έχουν ανακοινωθεί, καθώς και τις εκδηλώσεις που οργανώνονται σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο. Σας προτρέπω να σταθείτε δίπλα στους υποψηφίους των Αυτοδιοικητικών, και των Ευρωεκλογών, αποδεικνύοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι μια οικογένεια, μία πανίσχυρη παράταξη, μία γροθιά.

Τέλος, θέλω να σας θυμίσω την ουσιαστική σημασία των εθελοντών την κρίσιμη αυτή περίοδο των εκλογών, και να σας προτρέψω να μεριμνήσετε έτσι ώστε όλοι οι φίλοι, τα μέλη και στελέχη της παράταξής μας, να συνδράμουν οργανωτικά στην κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα.

Οι εθελοντές αποτελούν τον κορμό της οργανωτικής μας ισχύος, ειδικά την ημέρα των εκλογών. Για τον σκοπό αυτό λειτουργούν, στην ιστοσελίδα του Κόμματος μας, ηλεκτρονικές πλατφόρμες: α) Ομάδας Εθελοντών με σκοπό την υποστήριξη του τηλεφωνικού κέντρου, τη νομική υποστήριξη και τη διοικητική υποστήριξη (Εγγραφή εδώ: https://nd.gr/mpes-stin-omadaethelonton) , αλλά και β) Εκλογικών Αντιπροσώπων με σκοπό την διασφάλιση της ορθής διεξαγωγής των εκλογών σε όλα τα εκλογικά τμήματα. (Εγγραφή εδώ: https://nd.gr/eka)

Μαζί δίνουμε στην Ελλάδα μια κυβέρνηση Ελπίδας, Ασφάλειας και Δικαιοσύνης, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η ώρα της Νέας Δημοκρατίας έφτασε!

Με εκτίμηση, Λευτέρης Αυγενάκης Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 19:54