Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 09:36

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης στην πανελλαδική συνάντηση της προοδευτικής συμμαχίας "Λέμε όχι στη συντήρηση, λέμε όχι στον λαϊκισμό" (Video)

«Σήμερα είναι εδώ ο κόσμος της εργασίας του πνεύματος, με λίγα λόγια ο κόσμος της Αριστεράς του ηθικού πλεονεκτήματος» ανέφερε στην ομιλία του ο Γιώργος Αδαμίδης

«Σήμερα είναι εδώ συγκεντρωμένος νέος κόσμος, ο κόσμος της ελπίδας και της προόδου, οι αληθινοί πατριώτες» ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

"Ο κόσμος της Αριστέρας, του πνεύματος, της Αριστεράς του ήθους, του ηθικού πλεονεκτήματος είναι συγκεντρωμένος εδώ.

«Νοιώθω συγκινημένος γιατί είμαι με ανθρώπους που υπηρετούν τα ίδια με αυτά που πιστεύω και τις αρχές που υπηρετώ. Είναι ο κόσμος της συμπαράταξης και της συνεργασίας».

Ο Γιώργος Αδαμίδης αναφέρθηκε στα όσα έχει πολεμήσει και καταφέρει η ΓΕΝΟΠ για τα δικαιώματα των εργαζομένων, καυτηρίασε τον τρόπο που πορεύτηκε η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που άσκησε.

«Βλέπω ανθρώπους από τα παλιά που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπα, απέναντι στην οπισθοδρόμηση και τον αναχρονισμό»

«Δηλώνω παρών στους αγώνες για μια Ελλάδα οικονομικά ανεξάρτητη και για μια Ευρώπη που θα έχει στο επίκεντρο τον νέο άνθρωπο. Λέμε όχι στις μισές δουλειές για μισές αμοιβές, λέμε όχι στη συντήρηση, λέμε όχι τον λαϊκισμό»

πηγη:ΑΥΓΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 09:43