Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 09:59

Προσκλητήριο της τοπικής ΝΔ για την πολιτική συγκέντρωση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Με δεδομένη την πρόσφατη δημοσίευση της δράσης «26 ΜΑΪΟΥ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ #ΓΙΑ_ΤΗ_ΝΙΚΗ», ως ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης κάνουμε γνωστό ότι στο Κλιμάκιο του Κόμματος που θα βρεθεί στην Κοζάνη,

την Παρασκευή 12.04.2019, με επικεφαλή τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Βουλευτή Β’ Αθηνών, πρώην Υπουργό & τέως Πρόεδρο της ΝΔ, εκτός από τους συνυποψήφιους Ευρωβουλευτές κ. Μιχάλη Μασουράκη - Οικονομολόγο και κ. Άκη Τσελέντη - Καθηγητή Σεισμολογίας, θα συμμετέχουν οι επίσης υποψήφιοι Ευρωβουλευτές κα. Κατερίνα Μάρκου - Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Ιστορικός και ο κ. Γιάννης Πάιδας - Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Εκπαιδευτικός.

Με την ευκαιρία, εκ νέου απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους, για την ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή 12.04.2019 και ώρα 8:30μμ, στην Αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού / Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης (Φιλίππου Β’ 30, ΚΟΖΑΝΗ), παρουσία των μελών του Κλιμακίου και με κεντρικό ομιλητή τον Επικεφαλή κ. Βαγγέλη ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, όπου θα αναλυθούν τα διλήμματα των ερχόμενων Ευρωεκλογών και η επόμενη μέρα της Ευρώπης.

Ωστόσο, είναι σίγουρο πλέον ότι η κάλπη των Ευρωεκλογών θα στείλει ισχυρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Τόσο οι νέοι που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, όσο και οι μεγαλύτεροι Έλληνες ψηφοφόροι, θα εκφράσουν αφενός μεν την αποδοκιμασία τους κατά της φαύλης κυβέρνησης, αφετέρου δε τη στήριξή τους στο ρεαλιστικό και αναπτυξιακό σχέδιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και όπως ανέφερε πρόσφατα ο Πρόεδρός μας κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Θα είναι ο πρώτος γύρος για τις εθνικές εκλογές που ακολουθούν», έτσι ώστε στο τέλος, να γίνει η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η νίκη μιας φωτεινής Ελλάδας.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 10:02