Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 11:09

Ο Στέλιος Κούλογλου και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης απο τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για την άνοδο της ακροδεξιάς και την πολιτική ατζέντα που προωθεί στην Ευρώπη

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» της Κοζάνης  με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και πρώην Ολυμπιονίκη του Ταε Κβο Ντο Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν ανάπτυξη της ακροδεξιάς στην Ευρώπη με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Γιατί μπαμπά η ακροδεξιά είναι κακιά;» που αφορά το βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου που μοιράστηκε δωρεάν στους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία του ο Στέλιος  Κούλογλου μέσα από γραφήματα πίνακες και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία και video παρουσίασε την άνοδο της ακροδεξιάς σε πολλά κράτη της Ευρώπης  το ιδεολογικό και πολιτικό στοιχείο που προωθεί εντός του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ποσό αυτό το στοιχείο μπορεί να απειλεί τις δημοκρατικές κατακτήσεις; της Ευρώπης. Ο πρώην δημοσιογράφος χαρακτήρισε την άνοδο της ακροδεξιάς ως ιδιαίτερα ανησυχητική και κάλεσε τους νέους και τους πολίτες να προσέλθουν να ψηφίσουν σε αυτές τις Ευρωπαϊκές εκλογές που θα σημάνουν πολλά για το μέλλον της Ευρώπης.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο ντο και υποψήφιος ευρωβουλευτής Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε για τις ακροδεξιές φωνές που πληθαίνουν στο κεντροδεξιό κόμμα της ΝΔ ενώ στάθηκε και σε ζητήματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό τις εγκαταστάσεις τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ενώ φάνηκε να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τις επιτυχίες και το επίπεδο των Αθλητών του αθλήματός του στην ΠΕ Κοζάνης.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του ο Συντονιστής της ΠΕ Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πασαλίδης, συντόνισε ο Σωκράτης Βαταλης, ενώ μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις του παριστάμενων.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα γίνουν θα γίνουν στην Φλώρινα την Καστοριά και τα Γρεβενά

Σ. ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 12:10