Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:05

Άρση ασυλίας Καμμένου από την παρούσα Βουλή απαιτεί ο Ν. Κοτζιάς

Στο θέμα της αντιπαράθεσής του με τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο εμμένει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πολλές κατευθύνσεις. 

Μιλώντας στον ρ/σ 247 και αναφερόμενος στη μήνυση που έχει υποβάλει κατά του κ. Καμμένου, ο Ν. Κοτζιάς υπογραμμίζει ότι «δεν θα ανεχθώ να μη λυθεί το θέμα σε αυτή τη Βουλή και να προσπαθήσουν κάποιοι να το πάνε μετά τις εκλογές του Οκτώβρη».

Ο εθνικός συκοφάντης δεν θα γλιτώσει την καταδίκη

Επίσης τονίζει πως ο ίδιος δεν διανοείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας και επαναλαμβάνει πως θα καταθέσει και αγωγή κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

«Εθνικός συκοφάντης»

Χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛΛ. ως «εθνικό συκοφάντη», ο επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ αναφέρει ακόμη ότι εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την αλλαγή της σύνθεσης της κυβέρνησης με παράλληλη απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου το καλοκαίρι του 2018, καθώς επίσης και εθνική καμπάνια υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ωστόσο σημειώνει ότι η καμπάνια δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, επειδή «το Μαξίμου σκέφτηκε ότι καλύτερα είναι να μην τσακωθεί με τον εθνικό συκοφάντη και αφού δεν θα τσακωθώ μαζί του να μην κάνω και μεγάλες και πολλές καμπάνιες».

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, αναφέρει ότι «ο εθνικός συκοφάντης που συνέπεσε με τη δεξιά της Ν.Δ. και με τη Χρυσή Αυγή στο ζήτημα των Πρεσπών, δεν στάθηκε, δούλεψε αυτό το θέμα και μάλιστα σας θυμίζω ένα μικρό σχόλιο της "ΕφΣυν." που ρωτούσε την τότε υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, εάν από τα απόρρητα που είχε, έδινε λεφτά στις μακεδονικές οργανώσεις».

Όσο για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κοτζιάς δηλώνει την πρόθεσή του να συνεργαστεί ξανά με το κόμμα αυτό, αν και κρατάει ορισμένες επιφυλάξεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν δίνουμε λευκή επιταγή».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 09:06