Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:30

Γεροβασίλη: «Οι αστυνομικοί στην δυτική Μακεδονία επιτελούν το ρόλο τους με συνέπεια ήθος και συχνά με αυτοθυσία» (φωτο)

«Η Ελληνική αστυνομία στην δυτική Μακεδονία επιτελεί το ρόλο της με συνέπεια, με ήθος, με αποφασιστικότητα και συχνά με αυτοθυσία» τόνισε η  υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη

κατά την επίσκεψη της στο αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου εδρεύει το αρχηγείο της Περιφερειακής διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας της ΕΛΑΣ. Η κα Γεροβασίλη που συνοδευόταν από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ Άρη Ανδρικόπουλο, σημείωσε ότι βρισκόμαστε εδώ «για να συντονίσουμε το έργο των αστυνομικών, να δούμε πως θα γίνει καλύτερη η ήδη απαιτητική δουλειά τους» και συμπλήρωσε με έμφαση ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή που εκτός των άλλων φροντίζει για την Εθνική ασφάλεια της χώρας».

Η υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή της για το περιεχόμενο και την συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση με θέμα «την καθημερινότητα των ΑΜΕΑ στην πόλη» που οργάνωσε η περιφερειακή διεύθυνση της αστυνομίας και πρόσθεσε ότι μαζί με τον αρχηγό της; ΕΛΑΣ προσπαθούμε να φτάσουμε  σε όλες τις περιφερειακές διευθύνσεις της χώρας, να συζητήσουμε με το προσωπικό, «να ακούσουμε τους αστυνομικούς τι έχουν να μας πουν και με την σειρά μας να τους πούμε και μείς για ότι κάνουμε».

Στο ερώτημα πως σχολιάζει τις αναφορές από την ΝΔ για ανεπάρκεια στο έργο της αστυνομίας η κα Γεροβασίλη απάντησε ότι  «η πραγματικότητα είναι εδώ για να τους διαψεύσει και δεν χρειάζεται να το πω με λόγια».

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι η πρώτη υπουργός Προστασίας του Πολίτη που επισκέπτεται τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης  όπου στεγάζονται και οι υπηρεσίες του αρχηγείου της δυτικής Μακεδονίας. Την υποδέχτηκε ο διοικητής Ταξίαρχος Δημήτρης Σιορέντας ενώ στην συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση αξιωματικών από όλες τις διευθύνσεις της δυτικής Μακεδονίας.

πηγη απε μπε σπυρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 13:38