Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 19:38

Απειλές Καμμένου απο το βήμα της βουλής στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αν στηρίξετε Κοτζιά, πέφτετε»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στον προεδρεύων της συνεδρίασης, Γιώργο Βαρεμένο, όταν «τόλμησε» να του πει να συντομεύει:

«Εγώ δεν κατεβαίνω από δω, φέρτε μου το φρούραρχο να με κατεβάσει. Εγώ θα μιλήσω ό,τι κι αν κάνετε. Να ξέρετε ότι θα ακουστώ, ό,τι κι αν κάνεις θα ακουστώ, δεν θα με φιμώσεις. Αφαιρέσατε την κοινοβουλευτική μου ομάδα, προσπαθήσατε να με ξεφτιλίσετε, θα τα ακούσεις σήμερα. Αν στηρίξετε τον Κοτζιά θα πέσει η κυβέρνηση. Εσείς ως κοινοβουλευτική ομάδα τον κύριο αυτόν θα πρέπει να τον οδηγήσετε εκεί που πρέπει»

Κατά τα άλλα, ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε στα πρακτικά ηλεκτρονικά μηνύματα από την επικοινωνία, όπως υποστήριξε, πριν την διενέργεια του διαγωνισμού για τις θεωρήσεις βίζας και την προκήρυξη του διαγωνισμού του υπουργείου Εξωτερικών, μεταξύ εκείνου που θα οριζόταν πρόεδρος της επιτροπής με τον πρόεδρο της εταιρείας που θα συμμετείχε στο διαγωνισμό και είπε πως αυτή η υπόθεση είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 19:50