Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 16:03

O Γιώργος Καμίνης επικεφαλής στο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ - Δήλωση του Ε. Βενιζέλου

Θεωρείτο σίγουρο πως επικεφαλής θα ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος δεν θα κατέβει στη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή Καμίνη είναι προσωπική απόφαση της Φώφης Γεννηματά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά πως η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ "αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ".

Ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ για τις εκλογές του Ιουλίου, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Σκουρής.

Πρόκειται για μια απόφαση της Φώφης Γεννηματά που αποτελεί έκπληξη καθώς θεωρείτο σίγουρο πως επικεφαλής θα ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος ο οποίος δεν θα κατέβει στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων ήταν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Δήλωση του Βενιζέλου:

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντηση μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει  πως  επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρόταση της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της  ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά  την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας".

πηγη:/www.news247.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 16:06