Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 17:30

Αρ. Πελώνη: Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα από την Τετάρτη

Με την επισήμανση ότι απαιτείται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αυτοσυγκράτηση απ' όλους τους πολίτες και βεβαίως

από εκείνους που έχουν την ευθύνη της ενημέρωσης, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, πραγματοποίησε μέσω live streaming την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών κάνοντας λόγο για άσκηση ατομικής ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας. Διέψευσε τη φήμη για επικείμενη καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ανακοίνωσε, στο πλαίσιο λήψης νέων μέτρων ότι η κυβέρνηση επεκτείνει από την Τετάρτη το μέτρο αναστολής λειτουργίας και σε άλλα τμήματα του πρωτογενούς τομέα - στις επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έχουν συναλλαγές με το κοινό, διαβεβαιώνοντας παράλληλα σε ότι σε κάθε περίπτωση θα παραμείνουν ανοιχτά τα φαρμακεία, τα σουπερμάρκετ, ό,τι συνδέεται με την αλυσίδα τροφοδοσίας, τα πρατήρια καυσίμων, καθώς και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και λοιπές υπηρεσίες. Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Επίσης ανακοίνωσε την επιβολή περιορισμού κατ' οίκον 14 ημερών σε όποιον εισέρχεται στο εξής στην ελληνική επικράτεια, αλλά και την αναστολή ισχύος του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου και αναστολή για δύο εβδομάδες της υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ για τους αγρότες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 17:32