Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 16:49

Απέκλεισαν την βουλευτή Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου απο την σύσκεψη με τον ΕΟΔΥ που γίνεται στο δημαρχείο της πόλης. "Είμαι παρούσα όσο κι αν κάποιοι ενοχλούνται" απαντά με μια οργισμένη δήλωση

Στην σύσκεψη που γίνεται αυτήν την ωρα στο δημαρχείο Καστοριάς έχει αποκλειστεί η βουλευτής και πρώην υπουργός Ολυμπία Τεληγιορίδου.

Στην σύσκεψη που γίνεται υπο το βάρος των 40 σχεδόν κρουσμάτων και των θανάτων απο τον κορονοϊό, συμμετέχουν ο βουλευτής της ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο περιφερειάρχης Γιωργος Κασαπίδης ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριας Δημητρης Σαββόπουλος, οι τρείς δήμαρχοι του νομού. ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς  και ο διοικητής του νοσοκομείου . Φαίνεται οτι πολιτική επιλογή της περιφέρειας είναι να μην υπάρχει τοπική συναίνεση στο θέμα της αντιμετώπισης του κορονοϊού.   

Η  δήλωση της πρώην υφυπουργού Ολυμπίας Τεληγιορίδου:

Είμαι παρούσα όσο κι αν κάποιοι ενοχλούνται. 

Αυτή τη στιγμή στην Καστοριά γίνεται συνάντηση με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Ο μόνος θεσμικός παράγοντας που δεν έχει καλεστεί και έχει αποκλειστεί είμαι εγώ. Προφανώς κάποιοι με τις πράξεις τους φαίνεται πως δεν θέλουν συναίνεση σε αυτό το κρίσιμο θέμα.

Μετά από 3 βδομάδες ανυπαρξίας και ανίκανης διαχείρισης ελπίζω να υλοποιήσουν τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει γραπτώς από την πρώτη ημέρα.

Θα συνεχίσω με τον θεσμικό μου  ρόλο να στηρίζω την Καστοριά και τους πολίτες της όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 18:05