Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 15:35

Επιστολή του βουλευτη της ΝΔ Στάθη Κωσταντινιδη στο vetonews

Προς κάθε υπεύθυνο του vetonews.gr

Την  Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020, στις 12:31, δημοσιεύσατε άρθρο μου που σας απέστειλα την ίδια ημέρα, αναφορικά με πρότασή μου προς τους αρμόδιους υπουργούς,

για την τροποποίηση της διαδικασίας πρόσληψης απασχολούμενων στον Δημόσιο Τομέα με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.

Παραδόξως, στο δημοσίευμά σας παραλείψατε τον τίτλο του άρθρου «Πρόταση για την τροποποίηση της διαδικασίας προσλήψεων για συμβάσεις ορισμένου χρόνου (με διαδικασίες ΑΣΕΠ)» καθώς και την εισαγωγική σύνοψη «Προκηρύξεις για πρόσληψη με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Άσκοπη προσκόμιση χιλιάδων εγγράφων – Καταπολέμηση της γραφειοκρατίας – Δυσμενέστατη η απόρριψη για εσφαλμένο δικαιολογητικό – Επιτάχυνση διαδικασιών – Εξοικονόμηση πόρων – Αποφυγή ενστάσεων και αντιδικιών», από το περιεχόμενο των οποίων συνάγεται με ασφάλεια η στόχευση της εισήγησής μου και αντ΄ αυτών θέσατε ως τίτλο το απολύτως ανακριβές «Πρόταση παράκαμψης διαδικασιών του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου απο τον βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωσταντινιδη»

Για πολλούς λόγους, δεν θα μπορούσα να έχω προτείνει αυτό που μου αποδίδει ο ψευδεπίγραφος τίτλος αλλά κυρίως … δεν το έπραξα.

Το δεύτερο παράδοξο είναι ότι ο υπεύθυνος για τον τίτλο του δημοσιεύματος, εκτός από το κουτσουρεμένο άρθρο μου, δεν παραθέτει στο περιεχόμενό του ούτε μία λέξη που να εξηγεί τα αυθαίρετο συμπέρασμα του τίτλου, με αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο παραπληροφόρησης τους αναγνώστες του.

Ελπίζω ότι δεν είναι αυτή η πρόθεσή σας.

Με εκτίμηση,

 Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης

Απάντηση του vetonews

Κύριε βουλευτή, ο τίτλος του δημοσιεύματος ακόμη και ενός δελτίου τύπου είναι στην κρίση του συντάκτη και αυτό δεν είναι υπο διαπραγμάτευση. Επίσης το κειμενό σας δεν άταν άρθο όπως ατυχώς επικαλείστε 

Τέλος τα παρακάτω  που προτείνετε συνιστούν παράκαμψη διαδικασιών ΑΣΕΠ. 

2.Ηλεκτρονική μοριοδότηση και κατάταξη των υποψηφίων σύμφωνα με τα προσόντα που θα δηλώνουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή και σε συνημμένη υπεύθυνη δήλωση[1].

3.Ανάρτηση του πίνακα, σύμφωνα με τους κανόνες διαύγειας, τις προβλέψεις της προκήρυξης και τις συναφείς διατάξεις.

4.Πρόσκληση για προσκόμιση δικαιολογητικών, εντός ευλόγου προθεσμίας, μόνο στους προσληπτέους σύμφωνα με τις εγκριθείσες ή προκηρυχθείσες θέσεις, ή ενδεχομένως στον διπλάσιο αριθμό αυτών, για λόγους ετοιμότητας.

 

Με εκτίμηση

vetonews.gr

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 16:07