Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 11:20

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών για τον Α. Πάτση: "Ακόμη περιμένουμε τα ονοματεπώνυμα των Συριζαίων που έχουν ΜΚΟ στο Βουνό ή μήπως ο κ. βουλευτής προσέκρουσε σε ονοματεπώνυμα Νεοδημοκρατών;"

Παρά την πρόθεσή μας να συμμετάσχουμε στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την έλευση προσφύγων και μεταναστών και σε συνεννόηση με την πρόεδρο του ΔΣ, αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω των μέτρων του

κορωνοιού. Παρακολουθήσαμε με προσοχή τη διαδικασία και διαπιστώνουμε ότι η αντιμετώπιση των Γρεβενιωτών ως ιθαγενείς συνεχίζεται:

Σύμφωνα με την επιστολή του Βουλευτή:

η Νέα Δημοκρατία θέσπισε για πρώτη φορά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, με το οποίο προφανώς συμφωνεί. Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο αυτό από τους 750 περίπου πρόσφυγες και μετανάστες που υπήρχαν στα ξενοδοχεία μέχρι τις προηγούμενες εκλογές, σήμερα αριθμούμε σχεδόν τους διπλάσιους και φημολογείται η έλευση και άλλων που τελικά μπορεί να φτάσουν τους 2000. Επίσης με απόφαση της Κυβέρνησης τα Γρεβενά πλέον είναι επίσημη δομή μεταναστών. Αλλά οι πρόσφυγες και μετανάστες κατά τον Βουλευτή πρέπει να φύγουν.

Κατά την προηγούμενη διακυβέρνηση τους εγκατέστησε στις ξενοδοχειακές μονάδες ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα «κάποιοι ιδιώτες αποφάσισαν οικειοθελώς, να μετατρέψουν τις πολυτελείς ξενοδοχειακές τους μονάδες σε δομές μεταναστών. Χωρίς κανείς να τους εξαναγκάσει. Χωρίς κανείς να τους το επιβάλει».

Παρακολουθούμε επίσης τα τεκτενόμενα για το θέμα και σύμφωνα με τα λεγόμενα διαπιστώνουμε ότι:

 

Φταίει ο Περιφερειάρχης γιατί επί των ημερών του ο αριθμός των προσφύγων διπλασιάστηκε λέει ο ένας.

Φταίει ο Βουλευτής γιατί δεν εισακούγεται λέει ο άλλος.

Φταίει ο Μυταράκης γιατί διόρισε άσχετους και ανίκανους διοικητές λέει ξανά ο πρώτος

Σοβαρευτείτε δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς.

ΥΓ. 1 Ακόμη περιμένουμε τα ονοματεπώνυμα των Συριζαίων που έχουν ΜΚΟ στο Βουνό ή μήπως ο κ. βουλευτής προσέκρουσε σε ονοματεπώνυμα Νεοδημοκρατών?

 ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 11:29