Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 15:44

Μ. Παπαδόπουλος: "Ενας χρόνος κυβέρνηση "

Ακριβώς πριν έναν χρόνο η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων ανέθεσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου και μαζί την εντολή να επουλώσει τις

πληγές των πολιτών από την δεκαετή κρίση χρέους και να μεταρρυθμίσει όλα όσα μας καθιστούσαν το μαύρο πρόβατο στην Ευρώπη και στον κόσμο.  

Ακριβώς πριν ένα χρόνο οι πολίτες του Νομού Κοζάνης, εσείς οι συμπολίτες μου, με εμπιστευτήκατε ξανά, να σας εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο και να υπερασπίζομαι τις προσδοκίες σας και τα δίκια σας.

Ένα χρόνο μετά η χώρα με κυβερνήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξανα-συστήνεται στο διεθνές και παγκόσμιο περιβάλλον ως χώρα ασφάλειας και ευκαιριών, διεθνών συμμαχιών με αποτέλεσμα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από πολλά χρόνια αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη μεταξύ της πολιτείας και του πολίτη. Και αυτό απαιτεί σοβαρή δουλειά και πρωτίστως μια αξιόπιστη κυβέρνηση και ώριμους πολίτες, που αμφότεροι κλείνουν τ’ αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού και της ευκολίας.

Ένα χρόνο μετά, ως Βουλευτής ΝΔ του Νομού Κοζάνης,  δίνω καθημερινά μικρές και μεγάλες μάχες για να μεταφέρω αξιόπιστα και ρεαλιστικά, χωρίς να επιδιώκω να γίνομαι αρεστός είτε στην Κυβέρνηση είτε σε μικρές μειοψηφίες των συμπολιτών μας, τα θέλω αλλά και τα πρέπει σας.

Ιδιαίτερα τώρα με τις προωθούμενες αλλαγές στο παραγωγικό μοντέλο του ενεργειακού λεκανοπεδίου είμαι στην πρώτη γραμμή για να διεκδικήσουμε μαζί τις ευκαιρίες που παρέχει η απόφαση του Πρωθυπουργού για πρόωρη απολιγνιτοποίηση και πρωτίστως να εξαλείψουμε τις απειλές της ανεργίας και της φτώχειας για την καθεμιά και τον καθένα, από εσάς.

Σας ευχαριστώ για την τιμή να με εμπιστευτείτε και σας υπόσχομαι από καρδιάς ότι μοναδική μου φροντίδα είναι η προστασία των συμφερόντων της τοπικής μας κοινωνίας και η εξασφάλιση μιας δίκαιης και ευημερούσας ζωής για όλους.

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 15:49