Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 16:17

«Καλλιόπη Βέττα, ένας χρόνος ΝΔ: Οι προσδοκίες των πολιτών διαψεύδονται μέσα σε λίγους μήνες»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εκλογές του 2019, δήλωσε:

«Η συμπλήρωση ενός χρόνου από τις εθνικές εκλογές του 2019 αποδεικνύει σταδιακά ότι παρά την επικοινωνιακή προπαγάνδα, οι πολίτες, στο τέλος της ημέρας, βιώνουν μια ζοφερή πραγματικότητα: οικονομική στενότητα, απουσία στήριξης για τα χαμηλότερα στρώματα, έλλειψη προοπτικής για τη μεσαία τάξη και ασυδοσία για τους φίλους και υψηλά αμειβόμενους.

Σε γενικότερο επίπεδο διακυβέρνησης, κυριαρχεί ο νεοφιλελευθερισμός και ο αυταρχισμός, ενώ σε επίπεδο ηθικής τα προβληματικά κρούσματα είναι πολλαπλά: αξιωματούχοι χωρίς πτυχία, προσλήψεις και εξυπηρετήσεις ημετέρων, συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι, αλαζονεία.

Στην Κοζάνη, τα χτυπήματα είναι απανωτά και πρωτοφανή: η βίαιη και πρόχειρη απολιγνιτοποίηση κλονίζει συθέμελα μια αποδυναμωμένη περιοχή ενώ η αναστολή των έξι πανεπιστημιακών τμημάτων θολώνει ακόμα περισσότερο τις προοπτικές της περιφέρειας.

Ποτέ μια κυβέρνηση δεν  είχε μεγαλύτερη στήριξη από τη σημερινή: η συντριπτική πλειοψηφία των εθνικών ΜΜΕ, χάρη και στις συνεχόμενες εξυπηρετήσεις, φιλοτεχνεί ένα ψευδεπίγραφο προφίλ, καλύπτοντας τις επαναλαμβανόμενες αστοχίες και τις λανθασμένες πολιτικές.

Ωστόσο, ποτέ άλλοτε μία κυβέρνηση δεν διέψευσε τόσο σύντομα τις προσδοκίες τις απλών πολιτών».

 

Με εκτίμηση,

Γραφείο Βουλευτή

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 16:27