Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 18:31

Παραιτήθηκε μετά την κατακραυγή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός -Νέος υπουργός ο μέχρι σήμερα υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς

Ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς αναλαμβάνει νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την καρατόμηση του Σπήλιου Λιβανού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης, η θέση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης δεν θα καλυφθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς. Η ορκωμοσία του νέου Υπουργού ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα γίνει αύριο στις 13:30. Η θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο κ. Γεωργαντάς, δεν καλύπτεται».

Τι προηγήθηκε με τι δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης 

 
Το απίστευτο περιστατικό

Στη σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο Πέτρος Δούκας εμφανίζεται απίστευτα κυνικός, καυχιέται για τα κατορθώματα του ίδιου και της κυβέρνησης Καραμανλή στις φονικές πυρκαγιές του 2007 και δίνει μαθήματα στον υπουργό.

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει προκλητικά ο Πέτρος Δούκας, σε βίντεο - που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 18:41