Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 15:50

Τον διέγραψαν απο ''επίτιμο'' γιατί δήλωσε οτι οι δικηγόροι ''δηλώνουν λίγα, ενώ βγάζουν πολλά''

pagkalosΟ Πάγκαλος δεν είναι πια "Επίτιμος"
Χθές το Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε ομόφωνα να αφαιρέσει τον τίτλο του επιτίμου δικηγόρου «από τον αντιπρόεδρο της

Κυβέρνησης (και συνταξιούχο δικηγόρο) Θεόδωρο Πάγκαλο».
Ο ΔΣΑ δικαιολογεί την απόφασή του λέγοντας ότι ο τίτλος αφαιρέθηκε «για τα όσα συκοφαντικά και μειωτικά περί φοροφυγάδων εξέπεμψε συλλήβδην για τους δικηγόρους, την στιγμή που οι δικηγόροι και ιδίως οι νέοι πλήττονται από τον επαγγελματικό πληθωρισμό, την συρρίκνωση της δικηγορικής ύλης, την βραδύτητα στην απονομή της δικαιοσύνης και τη ζοφερή οικονομική κατάσταση που βυθίστηκε η χώρα και όταν είναι η μόνη τάξη επαγγελματιών που αποδίδει αμέσως στο Ελληνικό Δημόσιο το φόρο που παρακρατείται από τις παραστάσεις».
Επρόκειτο για τις δηλώσεις που έκανε σε ελβετική εφημερίδα ο κ. Πάγκαλος για δικηγόρους που κερδίζουν πολλά και δηλώνουν ελάχιστα. Σε ανακοίνωσή του ο Γ. Αδαμόπουλος σημειώνει ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του δικηγορικού σώματος» και καταλήγει: «Φαίνεται ότι ουδόλως εκτίμησε την απονομή εις αυτόν του τίτλου του επιτίμου δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου»

 

πηγη:lifo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 16:05