Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 13:31

Σφοδρή επίθεση Κουκουλόπουλου στον Ν. Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ

koukoulopoulosmegaΜιλώντας στο Mega  ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε ότι εφόσον οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν επιστρέψουν στην εργασία τους, το έργο της αποκομιδής θα αναλάβουν ιδιώτες. Σημείωσε, δε, πως όσοι δεν εργάζονται «δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι θα πληρωθούν».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος προειδοποίησε ότι θα προχωρήσει στην έκδοση υγειονομικής διάταξης, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα υποχρεωθούν να αρχίσουν την αποκομιδή των απορριμμάτων.
«Σε δύο - τρεις ημέρες δεν θα υπάρχει αυτή η εικόνα» δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος, την ώρα που στους δρόμους της χώρας έχουν συσσωρευτεί περισσότεροι από 100.000 τόνοι απορριμμάτων, κάτι που συνιστά «υγειονομική βόμβα», σύμφωνα με δραματική ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

 

Ο Υφ. Εσωτερικών εξαπέλυσε δρυμεία επίθεση στον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλο λέγοντας οτι οι πρωτοβουλίες του το τελευταιο διάστημα μοιάζουν μόνο με επαναστατική γυμναστική και ότο ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ εκφράζει μόνο μια ισχνή μειοψηφία και όχι τους χιλάδες ασφαλισμέςνους της ΔΕΗ και τις οικογενειές τους. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011 14:20