Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 09:23

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης απο Καστοριά: "όποιος είναι Νεοδημοκράτης στηρίζει τον Γ. Κασαπίδη"

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης κατα την επίσκεψη του στην Καστοριά στήριξε τον νυν Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη δηλώνοντας οτι:

"Ολη η ΝΔ ειναι στο πλευρο του Γ. Κασαπίδη. Πρόκειται για εξαιρετικό Περιφερειάρχη. Ολη η ΝΔ είναι εδω κι όποιος ειναι Νεοδημοκράτης στηρίζει τον Γ. Κασαπίδη. Γιαυτό βρίσκομαι σην περιοχή και συζητώντας με φίλους και πολίτες".

Ο Μακης Βορίδης ανέφερε οτι πρέπει να υπάρχουν τρείς προϋποθέσεις που για την ΝΔ πρέπει να καλύπτει ο Περιφερειάρχης. "Να γνωρίζει που και πως πρέπει να διατεθούν οι τεράστιοι οικονομικοί πόροι που θα έρθουν στην Περιφέρεια, να γνωρίζει τις σύνθετες δαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν προκειμενου να απορρόφηθούν οι χρηματοδοτήσεις και να ειναι εντιμος με κανόνες διαφάνειας σε ολες τις επιλογές του". Ο κ. Βορίδης εξήγησε οτι "ο Γ. Κασαπίδης διαθέτει στο έπαρκο ολα τα παραπάνω κι είναι ο άνθρωπος που μπορεί και η κυβερνηση να στηριχθεί για την επόμενη ημέρα ωστε η δυτικη Μακεδονία να αλλάξει σελίδα".  

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 09:53