Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 08:25

Την Κυριακή στην Κοζάνη το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνει την Κυριακή 4.2.2024 το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Τα τελευταία χρόνια σημειώθηκε σημαντική αποεπένδυση σε ζωτικής σημασίας εθνικές υποδομές και δραστηριότητες. Αυτό έθεσε χειρόφρενο στην οικονομία και στην κοινωνία μας, οδήγησε σε χαμηλότερη παραγωγικότητα, γήρανση, παραμελημένα σχολεία, νοσοκομεία, δημόσιες υποδομές και προκάλεσε ανισότητες, συμφόρηση στις πόλεις και κατά κύριο λόγο στην πρωτεύουσα.
Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διεκδικούμε το μεγαλύτερο πλάνο επανάκαμψης, ένα πρόγραμμα επενδύσεων της ελληνικής περιφέρειας. Με επένδυση στις υποδομές της χώρας που θα βοηθήσει στην προστασία των σημερινών κι επόμενων γενεών με νέες και βελτιωμένες υποδομές, σχολεία και νοσοκομεία σε όλη τη χώρα. Με θετικό προγραμματικό  πλαίσιο κι εμπροσθοβαρείς πολιτικές για το μέλλον.
Θέλουμε την Ελλάδα να αφήσει πίσω την παρακμή και να προχωρήσει μπροστά, με ευκαιρίες απασχόλησης που ενισχύουν την οικονομία μας – τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
 
Αυτή η αναβάθμιση της χώρας σημαίνει :
– νέες θέσεις εργασίας
– πραγματική ενδυνάμωση της οικονομίας μας
– προετοιμασία για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
– βελτίωση τη ζωής των Ελλήνων και των επόμενων γενεών
 
Το Συνέδριο της Κοζάνης θα ανοίξει και θα κλείσει με χαιρετισμό και ομιλία του Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, ενώ ενδιάμεσα θα γίνουν θεματικά “τραπέζια” διαλόγου γύρω από τις εξής ενότητες :
– Παραγωγικό μοντέλο / ταυτότητα περιφέρειας
– Απολιγνιτοποίηση – ενέργεια – υποδομές
– Αγροτικά – επιχειρηματικότητα – τουρισμός
– Παιδεία – Πανεπιστήμια
– Υγεία / κοινωνική πολιτική
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 08:32