Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 20:11

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ….

papadopoylosmgioylekasO ένας, ο βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ Μιχάλης Παπαδόπουλος, ήρθε σήμερα στη Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπος του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για τη δοξολογία. Ο άλλος, o Κώστας Γκιουλέκας εκπροσωπούσε τη Ν.Δ. είναι βουλευτής της Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης. Και οι δύο σχεδόν ράβουν κουστούμια, θεωρώντας ότι πολύ γρήγορα θα βρεθούν σε υπουργικούς θώκους.

Και οι κύριοι όταν είδαν σήμερα τους 50-60 «αγανακτισμένους» να επιτίθενται λεκτικά συλλήβδην στους πολιτικούς στον Αγιο Δημήτριο σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερο να επιλέξουν την...πίσω πόρτα και να μπουν στην εκκλησία. Αλλωστε η σημερινή Ν.Δ. μας έχει συνηθίσει να τα κάνει όλα από την...πίσω πόρτα και μετά να εμφανίζεται σε ρόλο τιμητή.
Σιγά να μην πάμε από μπροστά να μας αποδοκιμάζουν και να δείχνουν το βράδυ τα βίντεο και τις εικόνες στα κανάλια, σκέφτηκαν οι δύο «γαλάζιοι» βουλευτές.
Και αυτός ο κύριος, που εκπροσωπούσε τον Αντ.Σαμαρά και μπήκε και βγήκε στον Αγιο Δημήτριο από την πίσω πόρτα και δεν τόλμησε να εμφανιστεί ούτε και μπροστά στα κανάλια, έστειλε μετά από ώρα και δηλώσεις του στα ΜΜΕ. Αραγε σε ποιούς τις έκανε;
Και δείτε πως σκέφτεται να μας σώσει η Ν.Δ. σύμφωνα με τον κ.Παπαδόπουλο. Ο Αγιος Δημήτριος με τη βοήθεια του Θεού, όπως απελευθέρωσε τη Θεσσαλονίκη, θα μας βοηθήσει τους Ελληνες να απεγκλωβιστούμε από τις σημερινές αδιέξοδες πολιτικές(sic) και να βρούμε ξανά το δρόμο της ανάταξης, της ανάτασης και της ανάπτυξης, με αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια.
Και άλλα φέρεται να είπε ο απίθανος βουλευτής της Ν.Δ. αλλά ο...Αγιος Δημήτριος μέρα που είναι μας κρατά κλειστό το στόμα...

Τώρα από τη άλλη πλευρά την κυβερνητική, υπήρξαν κάποιοι που σήκωσαν τον...σταυρό του μαρτυρίου και πήγαν στην δοξολογία για να εκτεθούν μπροστά στα άτομα αυτά, που εμφανίζονται ως φίρδην-μίγδην «αγανακτισμένοι». Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στην επίσημη δοξολογία για της 99η επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός από τους υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Α' και Β΄ Θεσσαλονίκης-σε σύνολο 9-που παραβρέθηκε.
Οι δύο προαναφερόμενοι που αφίχθησαν κανονικά, όπως και άλλοι επίσημοι, έγιναν στόχος αποδοκιμασιών από μια ομάδα 50-60 ατόμων που εμφανίστηκαν ως «αγανακτισμένοι» με ένα πανό που έγραφε «99 χρόνια μετά, 99% σκλαβωμένοι», ενώ φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών και του μνημονίου.

Σε μοναδικό και αποκλειστικό ρόλο στη Δοξολογία ο μητροπολίτης κ Ανθιμος εκφώνησε ο ίδιος και τον πανηγυρικό(;) της μέρας –σιγά να μην άφηνε κανέναν άλλον- ζητώντας ανάμεσα στα άλλα από την κυβέρνηση και τη επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης που σήμερα λειτουργεί ως γενική γραμματεία

πηγη: viaegnatia

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 20:20