Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 12:39

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Θα αποτρέψουμε πάση θυσία τέτοιους τυχοδιωκτιούς χειρισμούς

samaraspapoyliaΟ πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια ανήγγειλε την ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την νέα δανειακή σύμβαση.

«Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, έχω ιστορική ευθύνη να κάνω ό,τι απαιτείται προκειμένου να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες. Είναι πολύ σημαντικό αυτά τα σχέδια να μην μας βρουν συνεργούς» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Ο κ. Παπανδρέου, στην προσπάθειά του να διασωθεί, έβαλε ένα δίλλημμα διχαστικό και εκβιαστικό, που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και τη θέση μας στην Ευρώπη. Εξήγησα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η ΝΔ είναι αποφασισμένη να αποτρέψει πάση θυσία, πάση θυσία, τέτοιους τυχοδιωκτικούς χειρισμούς και μπορεί να το κάνει.
Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε απλά μπροστά μας το αίτημα για εκλογές, αλλά είναι εθνική ανάγκη. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 22:39