Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2011 22:36

Στο δημοψήφισμα επιμένει ο πρωθυπουργός

ypourgiko_simvoulio2Την απόφασή του να προχωρήσει στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος με τους όρους και τα δεδομένα που περιέγραψε και στη χθεσινή του ομιλία στην Κ.Ο. επανέλαβε λίγο πριν τις 22.00 ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 20.00.

Ο κ. Παπανδρέου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν αναφέρθηκε στις σημερινές εξελίξεις με τις ανεξαρτητοποιήσεις, τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις βουλευτών ενώ μέχρι αυτή την ώρα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, έχουν τοποθετηθεί θετικά στο θέμα του δημοψηφίσματος οι κ.κ. Μπεγλίτης, Παπουτσής, Χρυσοχοΐδης και Ρέππας.

Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές σημείωναν ότι όλα βρίσκονταν σε εξέλιξη και ότι οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Παρασκευή θα κρίνουν τα πάντα.
Ωστόσο, ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα με ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, δηλώσεις για κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας καθώς και αμφισβήτηση του πρωθυπουργού από στελέχη του ΠαΣοΚ.

Ενδεικτικό είναι ότι η κυβερνητική Επιτροπή που είχε εξαγγελθεί για τις 6 το απόγευμα της Τρίτης με πρωτοβουλία της κυβέρνησης μετατράπηκε σε υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι υπουργοί ενδέχεται να θέσουν θέμα ηγεσίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 08:56