Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 15:00

Η Α. Διαμαντοπούλου για τις πολιτικές εξελίξεις και την αναδιοργάνωση του φοιτητικού κινήματος

diamantopoyloy1«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή την κρίσιμη εποχή, είναι ανάσα και ελπίδα, το ότι οι φοιτητές, από όπου και αν προέρχονται και από όλες τις οργανώσεις τις οποίες εκφράζουν αποφάσισαν με δική τους πρωτοβουλία, με δικές τους προτάσεις, να ανοίξουν το διάλογο

για την αναδιοργάνωση του φοιτητικού κινήματος στη χώρα. Μετά από πάρα πολλά χρόνια χωρίς όργανα και οργανωμένες εκφράσεις, οι ίδιοι οι φοιτητές αρχίζουν το διάλογο για να καταθέσουν μια πρόταση συνολικά ώστε να υπάρχει στη χώρα μας ενιαία έκφραση του φοιτητικού κινήματος. Το έχει ανάγκη η Ελλάδα, η νέα γενιά, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα».
(Η συνάντηση με τη ΔΑΠ –ΝΔΦΚ μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα μετά από αίτημα της ΔΑΠ –ΝΔΦΚ. Η συνάντηση με εκπροσώπους του κινήματος «των ανοιχτών Σχολών» θα πραγματοποιηθεί αύριο)
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υλοποίηση της νέας στρατηγικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, η Υπουργός απάντησε:
«Προχωράει η υλοποίηση του νέου νόμου σε όλα τα επίπεδα».

 

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πολιτικές εξελίξεις, η Υπουργός τόνισε:
«Τοποθετήθηκα στο Υπουργικό Συμβούλιο ως όφειλα. Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση με τους G20. Επιμένω και υπογραμμίζω- όπως έχω κάνει σε όλη την πολιτική μου διαδρομή- ότι μείζον διακύβευμα για τη χώρα είναι να διασφαλίζονται κάθε στιγμή η ευρωπαϊκή συμμαχία και η ευρωπαϊκή της προοπτική. Είναι μείζον διακύβευμα της εποχής και της στιγμής».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 21:38