Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:19

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου επί Αλέξη Τσίπρα, θα διαδεχθεί τον Όθωνα Ηλιόπουλο, ο οποίος από την πλευρά του είχε παραιτηθεί για να αναλάβει βουλευτική έδρα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σημειώνεται πως η Πόπη Τσαπανίδου μετέβη το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και συναντήθηκε με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη. Η συνάντησή διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Η Πόπη Τσαπανίδου σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε: 

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή.

Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 14:22