Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 15:45

«Οι Ολιγάρχες με τα media που διαθέτουν κρατούν όρθια την ΝΔ» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Σέρβια Κοζάνης

του Σπύρου Κουταβά

Δριμεία κριτική στην κυβέρνησης Μητσοτάκης άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε φίλους και στελέχη του κόμματός του στα Σέρβια Κοζάνης πρώτο σταθμό της περιοδείας του

στην ΠΕ Κοζάνης. Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στα ζητήματα της ενέργειας της υγείας της απολιγνιτοποίησης αλλά και της οικονομίας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι βρίσκεται με τις επιλογές του υποστηρίζει και ευνοεί με κάθε τρόπο τους Έλληνες ολιγάρχες  κάνοντας τους πλούσιους ακόμη πιο πλουσιότερους.

 «Ο Μητσοτάκης ήρθε για να υπηρετήσει ένα σχέδιο που έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και την  μεσαία τάξη να χάνει διαρκώς από το επίπεδο διαβίωσης της  δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας ότι αυτό  αποτυπώνεται και  στα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όπου οι μισθοί στην Ελλάδα είναι από τους χειρότερους στην Ευρώπη βρίσκονται στην 26η θέση ενώ αντίστοιχα τα κέρδη των επιχειρήσεων είναι στην τρίτη θέση Των χωρών της ΕΕ

Ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι στην Ελλάδα συμβαίνει και το εξής παράδοξο να υπάρχει καταστροφή ακόμη και σε περιοχές όπου υπάρχει ανάπτυξη την οποία όπως ανάφερε είναι κομμένη και ραμμένη για τους ισχυρούς φέρνοντας ως παράδειγμα τον τουρισμό με τα εκατομμύρια των αφίξεων στα νησιά του Αιγαίου. Πρόσθεσε  ότι από τα παραπάνω δεν κερδίζουν οι συνταξιούχοι οι απλοί άνθρωποι ο τυροκόμος η ο οινοποιός αλλά οι μεγάλοι ξενοδόχοι τα τουριστικά πρακτορεία και η νύκτα ενώ ο λαός τίποτα. Πρόκειται για ένα τουρισμό που δεν αφορά τους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας αλλά τους λίγους. Αναφερόμενος σε θέματα της Ενέργειας τάχθηκε υπερ. της απολιγνιτοποίησης σημείωσε ότι η είσοδος των ΑΠΕ θα μπορούσε να γίνει με πιο αργούς ρυθμούς  αφήνοντας χώρο στις τοπικές κοινωνίες τους συνεταιρισμούς τους πολίτες κάτι που η κυβέρνησης δε έπραξε δίνοντας προτεραιότητα στους Ολιγάρχες. Στις υπόλοιπες χώρες οι οργανωμένες κυβερνήσεις κάνουν εκδημοκρατισμό της παραγωγής και προωθούν την στην παραγωγική ανθεκτικότητα ενώ η Ελλάδα καταρρέει.

Στα ζητήματα της υγείας επεσήμανε ότι όπου καταρρέει το ΕΣΥ προκύπτουν ιδιωτικές μονάδες υγείας τονίζοντας ότι η κυβέρνησης αρνήθηκε να προσφέρει κίνητρα με αυλήσεις μισθών στους γιατρούς όταν ακόμη κι η Ρουμανία προχώρησε σε γενναίες πολιτικές υπεράσπισης του εισοδήματός τους.

Οι ολιγάρχες με τα media που διαθέτουν κρατούν όρθια την ΝΔ στηρίζουν την διακυβέρνηση της είναι κομμένα και ραμμένα πάνω της ενώ την ίδια στιγμή επενδύουν στην εσωστρέφεια και της διάλυση της αντιπολίτευσης. Εμείς συγκρουστήκαμε για την δικαιοσύνη για τα Τέμπη τις υποκλοπές την υγεία την στέγαση και τα εθνικά θέματα κι ο κόσμος τα τελευταία δυόμιση χρόνια γνωρίζει μόνο για τα εσωκομματικά μας.

Εμμέσως κατηγόρησες κάποιους από τους συνυποψηφίους του λέγοντας ότι ορισμένοι θα πρέπει να’χουν εν συναίσθηση γιατί όταν εμείς   συγκρουόμαστε στρατηγικά για το θέμα των Τεμπών η όταν πήγαμε στον Άρειο Πάγο κάποιο έκαναν δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη μας κι αναρωτήθηκε εκτός από τις δημόσιες σχέσεις εάν διαθέτουν κάποιο σχέδιο. Γιατό όπως ανέφερε όταν εμείς μιλούσαμε για τις υποκλοπές αυτοί έλεγαν μην πέσει ο Μητ5σοτακης κι όταν συγκρουόμαστε με τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ αυτοί μας μιλούσαν για την μεγάλη Κεντροαριστερά.

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του κάλεσε τα μέλη του κόμματός του να εμπιστευθούν το πρόσωπό του αλλά και τις πολιτικές επιλογές που μετα από 13 χρόνια πρασίνισαν περιοχές της Ελλάδας   ενώ στις περισσότερες το ‘έφεραν στην δεύτερη θέση. Χρειάζεται λίγο περισσότερο υπομονή και το κόμμα μας μπορεί να γίνει κυβερνητικό κόμμα κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Νωρίτερα περιόδευσε στην λαϊκή αγορά των Σερβίων συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες συνοδευόμενος από τον βουλευτή Π. Κουκουλόπουλο την πρώην υποψήφια ευρωβουλευτη Ολγα Μαρκογιαννάκη και στελέχη της ΝΕ Κοζάνης του κόμματος.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSpiros.Koutavas%2Fposts%2Fpfbid0T14wvoyRvctYWE2oPkfYBWGY7ZhG7wGrEud45r7RuZLuushMAw4TytyyP3q3S1z2l&show_text=true&width=500" width="500" height="250" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 16:01