Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 03:58

Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου βλέπουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου βλέπουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔΣυμφώνησαν στα χρονοδιαγράμματα τα επιτελεία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν τα οικονομικά επιτελεία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αντιπροεδρία στην οδό Ζαλοκώστα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στη συνάντηση αποφασίστηκε διενέργεια εκλογών στις 19 Φεβρουάριου 2012 αφού πρώτα συζητήθηκαν αναλυτικά τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης – 27ης Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της ΝΔ ήταν υπέρ του Δεκεμβρίου, αλλά μετά την ανάλυση των δεδομένων που απορρέουν από τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου συμφώνησαν σε μία μικρή παράταση του βίου της νέας κυβέρνησης. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε πως ο καταλληλότερος χρόνος είναι ο Μάρτιος, αλλά μετά την επιμονή των στελεχών της ΝΔ βρέθηκε η χρυσή τομή στις 19 Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Σαχινίδης και οι κ.κ. Ζαννιάς, Πλασκοβίτης και Π. Χριστοδούλου.

Από την πλευρά της ΝΔ συμμετείχαν ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης και οι στενοί συνεργάτες του προέδρους του κόμματος κ.κ. Σταμάτης, Σταϊκούρας και Λαζαρίδης.

Η συνάντηση διήρκησε δύο ώρες, ενώ δεν θα γίνει άλλη την Δευτέρα το πρωί, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Στο Eurogroup της Δευτέρας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μόνο ο κ. Βενιζέλος αφού η ΝΔ αποφάσισε να μην στείλει κάποιον εκπρόσωπο πριν την ορκωμοσία της κυβέρνησης συνεργασίας.

πηγή: protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 04:08