Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 20:11

ΣΥΡΙΖΑ: Η KΕ αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη – Πέρασε με 138 ψήφους

Η απόρριψη υποψηφιότητας Κασσελάκη από την κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εγινε με μεγάλη πλειοψηφία.

Η απόφαση πως ο Στέφανος Κασσέλακης δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για πρόεδρος πέρασε με 138 ψήφους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ψηφοφορία απείχαν τα μέλη της ΚΕ που ανήκουν στην ομάδα του Παύλου Πολάκη.

Το κείμενο της πολιτικής απόφασης έχει ονομαστική αναφορά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος και αναφέρεται σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με υποψηφιότητα.

Όλγα Γεροβασίλη: Λέμε ένα «Ως εδώ! – Να διασώσουμε το κόμμα μας

«Καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας» χαρακτήρισε την σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η Όλγα Γεροβασίλη.

«Η μίνιμουμ πράξη αξιοπρέπειας είναι αυτό που καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα», τόνισε και υπογράμμισε πως

«είμαστε στο σημείο αυτό μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τοποθετήσεις σε πολιτικά θέματα, αλλά και ζητήματα ήθους και ύφους, που τέθηκαν με ευθύνη του πρώην προέδρου».

«Εμείς δεν κάναμε επιθετικές ενέργειες, αλλά αμυντικές ενέργειες όλο αυτό τον καιρό», είπε, μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος της Βουλής, επισημαίνοντας πως «το κόμμα έδειξε όλους αυτούς τους μήνες πολύ μεγάλη ανοχή και υπομονή απέναντι στον πρώην πρόεδρο».

«Από την πλευρά μου έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου ήδη από τον Φεβρουάριο στο συνέδριο αλλά τότε η άποψη μου δεν ήταν πλειοψηφική. Σήμερα είναι», επισήμανε, σημειώνοντας πως «οι κινήσεις μας είναι αντίδραση στη δράση. Λέμε ένα “Ως εδώ!”».

«Ποιοι μιλούν για τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ; Εκείνοι που όταν είχαν την πλειοψηφία δεν ανέχονταν καμιά διαφορετική άποψη κι έφτιαχναν εσωτερικούς εχθρούς και υπονομευτές;», διερωτήθηκε, τονίζοντας πως «σήμερα είναι μια καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας».

πηγη: εφημεριδα Documento