Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011 23:52

Σαμαράς: «Δεν είμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο»

samaras_antonis_CΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την επιθυμία του να πετύχει τον στόχο της η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου ζητώντας μάλιστα να τον αφήσουν απερίσπαστο να κάνει τη δουλεία του ενώ αν και επισημαίνει ότι δεν είναι αγκαλιά με κάποιο ημερολόγιο υπογραμμίζει ότι η πραγματοποίηση των εκλογών στο χρόνο που έχει προσδιοριστεί είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της εσωτερικής ομαλότητας.

Ο κ. Σαμαράς σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής διευκρινίζει ότι η παράταση της θητεία της παρούσας κυβέρνησης ή η διεύρυνση του σκοπού της, υπονομεύει την αποστολή της.

«Αν εγώ βιαζόμουν να κυβερνήσω, θα είχα τορπιλίσει την επιλογή Παπαδήμου από την αρχή. Όμως και την προώθησα και θέλω να επιτύχει στην αποστολή της. Ας τον αφήσουν, λοιπόν, απερίσπαστο να κάνει τη δουλειά του ώστε μετά η Ελλάδα να προχωρήσει με μία κυβέρνηση που θα έχει πλήρη νομιμοποίηση από τον ελληνικό λαό» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθυμίζει ότι παραμένει «κόκκινη γραμμή» για το κόμμα του, η λήψη μέτρων που θα οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη και τονίζει πως μένει σταθερός στην ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης των όρων με την τρόικα, καθώς πλέον όλοι παραδέχονται πως η έως τώρα πολιτική, αποδείχτηκε λάθος.

Ειδικά εν όψει εκλογών, ο πρόεδρος της ΝΔ λέει πως το κόμμα δεν «ψαρεύει» σε συγκεκριμένες δεξαμενές και πως απευθύνεται σε κάθε ψηφοφόρο

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2011 08:49