Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 09:24

Ποιοί βουλευτές απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ θα καταψηφίσουν τα μέτρα;

koinoboulioΟ Ολομέλεια της Βουλής θα κληθεί να ψηφίσει τρία άρθρα: Το PSI, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εξουσιοδότηση στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Οικονομικών να υπογράψουν τη νέα δανειακή σύμβαση, χωρίς να εξειδικεύονται τα μέτρα, τα οποία θα εμπεριέχονται στον εφαρμοστικό νόμο, ο οποίος πρέπει να έλθει στην Βουλή εντός δεκαπενθημέρου. Πρόκειται για την ψηφοφορία που θα κρίνει το μέλλον της χώρας.

 

Ποιοί Θα καταψηφίσουν απο το ΠΑΣΟΚ
Ανεξαρτήτως αυτών, ήδη έχουν δηλώσει καθαρά ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο: Η πρώην υπουργός και έχουσα εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη (Β' Αθήνας), ο Χάρης Καστανίδης (Α' Θεσσαλονίκης), ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης (Ηρακλείου), Παναγιώτης Δημητρουλόπουλος (Ηλείας), Χρήστος Κατσούρας (Θεσπρωτίας), Τσετίν Ματαντζή ( Ξάνθης), Γιώργος Κασσάρας (Δωδεκανήσου), Χρήστος Μαγκούφης (Τρικάλων)
Οι επίφοβοι
Ακόμη, εξαιρετικά πιθανό να καταψηφίσουν είναι οι: Βάσω Παπανδρέου (Β' Αθήνας), Μανώλης Στρατάκης (Ηρακλείου), Μαρία Κυριακοπούλου (Αχαΐας), Νικόλαος Τσώνης (Φθιώτιδας), Δημήτρης Κουσελάς (Μεσσηνίας), Γιάννης Κουτσούκος (Ηλείας), Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (Β' Αθήνας), Ηλίας Θεοδωρίδης (Πέλλας), Λάμπρος Μίχος (Β' Αθηνών), Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος (Αχαΐας), Χρύσα Αράπογλου (Α' Θεσσαλονίκης), Παναγιώτης Αντωνακόπουλος (Ηλείας), Ανδρέας Μακρυπίδης (Αιτωλοακαρνανίας), Οδυσσέας Βουδούρης (Μεσσηνίας)
Τέλος, εκτιμάται ότι υπάρχουν ακόμη 6 βουλευτές που δεν έχουν εκδηλωθεί δημοσίως, αλλά επιφυλάσσονται για την τελική τους ψήφο.
Υπενθυμίζεται ότι έχουν παραιτηθεί ήδη τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι: Παύλος Στασινός (Αρτας), Πέμη Ζούνη (Α' Αθήνας), Δημήτρης Βαρβαρίγος (Ζακύνθου).

Ποιοί ψηφίζουν οχι απο την ΝΔ

Ηδη μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ στην οποία σκήθηκε κριτική για την αλλαγή στάσης της ΝΔ, έχουν εκδηλωθεί τα πρώτα «αντάρτικα» με τους βουλευτές:
Χρήστο Ζώη (Λάρισας)
Κώστα Μαρκόπουλο (Εύβοιας),
Μαργαρίτη Τζίμα (Δράμας)
Δημήτρη Σταμάτη (Αιτωλοακαρνανίας)
Γ. Βαγιωνά (Χαλκιδικής)
Π. Μελά (Α' Πειραιά)
Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (Σερρών)
Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο (Εβρου)
Κώστα Παπασιώζο (Άρτας)
Σπύρο Γαληνό (Λέσβου)
Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριάς)
Γιώργο Βλάχο (Περιφέρεια Αττικής)
Μιχάλη Παπαδόπουλο (Κοζάνης)
...να δηλώνουν πως θα καταψηφίσουν το μνημόνιο, ενώ ανοικτό αφήνουν το τί θα ψηφίσουν οι κ.κ. Κώστας Τζαβάρας, Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Μουσουρούλης και Μανώλης Κεφαλογιάννης .

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012 09:49